Kajete mi nqkoi magazin, koito prodava RAM za IBM-mi!
10x
Kajete mi nqkoi magazin, koito prodava RAM za IBM-mi!
10x
Otgovora e prost ))) ====> samo ot IBM (ako ne ti se pla6ta kato za nov moje6 da opita6 da nameri6 na staro)
Uspeh vse pak...
Интересен въпрос
кажи ми какъв ти е компа, ( всичко - дъно процесор , рам , ) и ще ти отговоря адекватно
ако можеш - на ICQ - ще е по-добре
Zna4i trqbva mi EDO RAM shoto kompa e star - 94 godina
zna4i sega ima 4 paltki 2po 4 MB i 2 po 8 - 24 RAM
harda mu e 600 MB - maximuma na toz komp e 4.3 GB taka 4e si tursq i hard -do 5 GB shtoto drugite prosto nqma da se vijdat
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Zna4i trqbva mi EDO RAM shoto kompa e star - 94 godina
zna4i sega ima 4 paltki 2po 4 MB i 2 po 8 - 24 RAM
harda mu e 600 MB - maximuma na toz komp e 4.3 GB taka 4e si tursq i hard -do 5 GB shtoto drugite prosto nqma da se vijdat
<div align="right">оргинално мнение на uha_rampage</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Цената на памет EDO за IBM е равна на цената на IBM РС със тази рам, която ти е нужна. Така за цената само на паметта, ще си купиш IBM машина, която можеш да ползваш за части и нужната ти памет. Потърси в някоя фирма за втора ръка компютри, там ще те упътят по точно.
Аз имах IBM PS/2 77i - желязна машинка. Моя тръгваше със стандартна ЕДО рам на 70нс. Пробвал ли си?
ko da sum probval az ne moa da namerq takava
tree si mi normal pamaet SD RAM
ne toz shit EDO