Както обещах проверих всички дадени от Вас идеи - за съжаление без видим резултат ( ако не се броят няколко кофи "боклук", почистени от Регистрито и харда). За съжаление нещата май клонят към изказаното от Whiskey - проблем в паметта.
Както обещах проверих всички дадени от Вас идеи - за съжаление без видим резултат ( ако не се броят няколко кофи "боклук", почистени от Регистрито и харда). За съжаление нещата май клонят към изказаното от Whiskey - проблем в паметта.
BTW като си говорим за форматиране според вас по колко байта е най-добре да са клъстерите? Лично аз - 512б
ru-boy
Ами като е старичка моята, качи му по-новичката която имаш, та да я има и той и да си я ползва със здраве.
С crack разбира се, иначе няма смисъл.
Предполагам че не те бърка размера на <font color="red">System Mechanic 4 Professional</font id="red">. Около 34Mb. Качи му я или му дай линк. Нищо не е 34Mb. Пък и новата има толкова по различни функции, които могат да му решат проблема, че направо не е истина.
Къде ли предлагам и аз тази старата версия с тези скромни 1.39 Mb
И с крак ... По остроумно и тежкарско е да му я пратя и да му кажа, че имам крак, но няма да му го пратя. Да си го намери той.
Или пък да си я ползва само тридесет дена, след това да я делне, за какво му е.
[]
Прав си Малоне. Намерих я и я използувах. За съжаление не ми реши проблемите. Но почисти "боклука". И това е нещо. А иначе проблема май ще се окаже хардуерен - памет!
ПС. От крак няма да се откажа защото се оказва, че тази програма се "лепва" по системните файлове. Както се казва - "Лев да се закачиш - два да се откачиш"
За коя версия искаш вълчо, за ver. 3.2 или за ver. 4 Professional.
Не знам коя си инсталирал.
Дай мейл и ще ти пратя файла, който ти е нужен.
Малоне, пратих ти мейл снощи, но не знам дали си го получил?