Колони Luxeon EM 4.1 добри ли са?
Здравей
Лично не съм ги чувал ,но мненията за тях не са много добри (е то си личи и от цената качественото е скъпо) .
По добре си вземи Лоджитех 2.1 много са добри .
Съветвам те да посъбереш малко повеко пари и да вземеш Luxeon T 5.1. 35 ватов субуфър + 5 сателита по 15 вата. Всичко това е облицовано с страхотен MDF (колонките са от дърво) и струват 110 лв.
Парите не ме притесняват по никакъв начин, интерисува ме кои колони са качествени, защото ми препоръчаха Luxeon EM 4.1, но имам съмнения, заради цената, ефтини са.
ru-boy не си вземай Т5.1 има хора от бг форумите пропищяли от тях (проблеми с екранацията ,хващане на радио и др. ) .
Според мен единствено W5.1 си заслужават от колонките на Luxeon за по слабите им модели нямам впечатления .
Ако цената на W5.1 не те устройва ~110$ крайна си вземи Logitech Z-540, 4.1 40W Real Power 76.9$ ot reset.bg .
Инфото което ти давам е достоверно аз самия имам w5.1 ,a един приятел Logitech Z-340 2.1(като разликата с 540 само двата сателита в повече) .
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ru-boy не си вземай Т5.1 има хора от бг форумите пропищяли от тях (проблеми с екранацията ,хващане на радио и др. ) .
Според мен единствено W5.1 си заслужават от колонките на Luxeon за по слабите им модели нямам впечатления .
Ако цената на W5.1 не те устройва ~110$ крайна си вземи Logitech Z-540, 4.1 40W Real Power 76.9$ ot reset.bg .
Инфото което ти давам е достоверно аз самия имам w5.1 ,a един приятел Logitech Z-340 2.1(като разликата с 540 само двата сателита в повече) .
<div align="right">оргинално мнение на Zygot</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ще си взема Logitech Z-540, на твоя отговорност [][:D][], и в сряда (след обяд 31.09.03) ще имам впечатление от тях [].
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ще си взема Logitech Z-540, на твоя отговорност [][:D][], и в сряда ще имам впечатление от тях [].
<div align="right">оргинално мнение на ru-boy</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ей ако ти харесат да не забравиш да почерпиш [] .......ако не ти харесат ....забрави .
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ще си взема Logitech Z-540, на твоя отговорност [][:D][], и в сряда ще имам впечатление от тях [].
<div align="right">оргинално мнение на ru-boy</div id="right">
Ей ако ти харесат да не забравиш да почерпиш [] .......ако не ти харесат ....забрави .
<div align="right">оргинално мнение на Zygot</div id="right">
Купих ги 160 лв. точно с доставката []. Добра покупка, доволен съм. Само се притеснявам за съседите, когато играя IGI2 []. Ще черпя (на някоя от сбирките) [].