<div align="right">оргинално мнение на mashov</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> а бе пи4 що питаш след като ве4е си я купил ??? пуска6 питане в 1.58ч в неделя и казва6 4е си взел писа4ка малко преди 15ч същия ден НЕДЕЛЯ ...?!?!?
ина4е сега има LG и аз и съм доволен поне засега !
Просто защото последните модели записвачки на TEAC не са толкова добри колкото предишните им (лично мнение), а LG наистина няма недостатъци. А който има възможност, нека се насочи към Plextor (конкретни впечатления имам от модела 48х24х48 - около 130 лв за ОЕМ, ДДС не е включен в цената)
Имам познат с Плестор, друг с Тийк. Аз LG- то му се вгледах отдавна - хлапетата като имат лош диск, се слагат на ВаньоБой да им качи диска на ЕлДжито и да им го шарне по мрежата.
За голяма изненада, един много лош диск се чете ДОКРАЯ само на ЕлДжитата (със и без DVD) и на ...24Х CDROM Тийк!
A Сонитата направо не стават. Добре, че въпросния 24хТийк беше на мрежата, щяхме да се разминем с копирането на един много ценен диск - Сони DVD + CDRWR не го прочете.
И добре, че не изхвърлих неработещите CD-RW. ЕлДжито ги оправи всичките!
<div align="right">оргинално мнение на injinera</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> тук съм съгласен ! бах с такова животно около 6 месеца ! първите 3 свиреше и пееше и гюбеци хварляше даже ! но после 3 месеца ходене по мъките ! ! ! замениха ми го с ЕЛ ДЖИ от което както казах съм доволен поне сасега ....
По отношение на Plextor - ами скъпи са, защото са качествени и освен това са новатори в развитието на технологиите в тази област. За да не бъда голословен, погледнете например това:
Това устройство поддържа т.нар GigaRec технология, с която (цитирам рекламната брошура):
"Record up to 1 GB (112 minutes) with 80 minute CD's
Record up to 1.2 GB (140 minutes) with 99 minute CD's" [:0]
Е, вярно, струва 200 лв (без ДДС), но който иска качество и екстри - плаща за това. Който не - да си вземе LG (справка по-горе) - също добро, но не върхово.