Breiii, нито едното!!! В www.ixbt.com си пише кой са най-добрите. Друго мога да ти кажа, че в момента двете на-добри записвачки на ДВД са NEC и PLEXTOR. Tака, че се замисли, какво си копуваш.
Breiii, нито едното!!! В www.ixbt.com си пише кой са най-добрите. Друго мога да ти кажа, че в момента двете на-добри записвачки на ДВД са NEC и PLEXTOR. Tака, че се замисли, какво си копуваш.
Ако държиш на качеството: -> Plextor DVD-R/RW+R/RW PX708A ,
ако не - избирай по цената.
@LUDIA
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Breiii, нито едното!!! В www.ixbt.com си пише кой са най-добрите. Друго мога да ти кажа, че в момента двете на-добри записвачки на ДВД са NEC и PLEXTOR. Tака, че се замисли, какво си копуваш.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Около Коледа са ме налегнали всякакви простотии, та не ми остава много време за размисъл[xx(]
Изненада ме с тоя NEC, бях го отписал още преди да постна темата.
@Archo
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
прочетох и ревю на твойто у-во и ми фана окото шото може да записва и на РАМ носители
обаче незнам ква му е цената
<div align="right">оргинално мнение на Archo</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
По-нагоре я написах - 168$
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ами прочетох неколко за Тийка и се отказах от него щото навсякъде пищят че нема овербърнинг на ДВД-та</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
При тая цена на DVD носителите, май няма да е голям проблем. А и сигурно в Теас работят по въпроса.
@Pat
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако държиш на качеството: -> Plextor DVD-R/RW+R/RW PX708A ,
ако не - избирай по цената.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
За съжаление няма как да не се съобразявам и с цената...
Тоя Плекстор е ЗЛАТЕН!
Що не включите в надпреварата и един Liteon за по интерестно
http://www.tomshardware.com/storage/20031027/index.html LG били дървена марка ха breiii разгледай статията ако не си много ще ти помогне
Благодаря MAKAPOB, точно от това имах нужда. Нямам идея как съм могъл да пропусна това ревю.
Не ме изненада представянето на LG а на Teac. Просто незнам как е възможно да дава толкова ниски резултати...
Останаха:
LG - Забелязах 118$ цени ТАМ, и 162$ ТУК! (сигурно и тук ще паднат)
Pioneer
Liteon - (само заради 2 годишната гаранция)