-
Мнение ... ?
Какво мислите за следната конфигурация:
ASUS P4P8X Dual DDR400, 800 FSB, 2xSATA, 3Com Lancard, Intel 865P
Intel CELERON 2.4 GHz
PQI 512 MB DDR PC3100 (400Mhz)
ATI RADEON 9200 128MB DDR (128bit interface), DVI, TV-OUT
Rockwell 56K, PCI, Hardware
ATX 300W 4x5.25" 2x3.5"
Mouse & Kbd
за 400$
Monitor, HDDs, CDs, FDD, SB 5.1, etc от предишното ми PC... ? Чарковете са си с гаранция.
-
Мнение ... ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">PQI 512 MB DDR PC3100 (400Mhz)
<div align="right">оргинално мнение на Korg</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
pc3200 е [;)]
като разхвъля цените по чарколаците ми се вижда нормална, даже малко повечко... [:)]
-
Мнение ... ?
Asus A7N8X DELuxe NFORCE2, DDR400, SB5.1, 2xLan, ATA133, SerialATA, USB2.0, 1394 -121$
GF4 MX440, 128MB DDR AGP8x TV Out - 61$
K7 2500+ Barton, 333Mhz - 96$
Цената е същата , а ако се поразтърсиш малко мойе и по-ефтино да излезе
-
Мнение ... ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Цената е същата , а ако се поразтърсиш малко мойе и по-ефтино да излезе
<div align="right">оргинално мнение на kafka</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ех ама
човека не пита `какво да си взема за 400 доалара` [:(!]
а дали това което е избрал е толкова... [:)]
-
Мнение ... ?
не трябваше да казваш какъв ти е процесора пак ще почнат едни спорове един ще каже по добре е AMD друг Pentium а че ти не питаш за съвет а такава ли е цената това може и да обърнат внимание
-
Мнение ... ?
Всъщност най-голямото ми притеснение е фирмата - Мулти електроникс, като чувам мненията за нея... страх ме хваща, ама само там имам вътрешен човек, а иначе съвсем не знам какво ще ми пробутат.
А до процесорите... е и двата са си напълно еднакви [:0][:0]
ОБОСНОВКА:
1. CELERON - скъп и сигурен (като пише 2400 си е 2400 а може и нагоре...)
2. AMD - евтин и по-несигурен (1700 ~ 1400), но ако не ти стигат пари е супер.
Тъй, че наистина получаваш толкова за колкото си платил и в двата случая.
-
Мнение ... ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Какво мислите за следната конфигурация:
Mouse & Kbd
Пиши поне какви Mouse & Kbd , защото има от 10$ , има и от 100$......
-
Мнение ... ?
Ami za 10$ Kbd i 8-9 mouse with scroll-4e iskah da mi probutat opti4na, no ne6to... ne iskam takava
-
Мнение ... ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ami za 10$ Kbd i 8-9 mouse with scroll-4e iskah da mi probutat opti4na, no ne6to... ne iskam takava
виж сега.. не те знам какво ще го правиш, нито как си с парите
но лично аз бих инвестирал повече пари в клавиатура, мишка и монитор... [:)]
-
Мнение ... ?
Ами монитор си имам от далечната 2001:
CTX 17" PR705F 1024x768@100 Hz/ Trinitron / Flat и не е мръднал
и +това има изкл. "живи" цветове и трудно ще ме убедят да го сменя за някой боклучлив LCD... но това е друга тема.
като става дума за Keyboard да наистина много инвестирах в нея, но ми е в дясно и има черни и бели копчета [:)] и май я ползвам повече от тази дето пиша на нея в момента. Тъй че нещо със 101-US стандарт ще ми свърши работа.
За мишка - AutoCAD, ArchiCAD, 3D Studio и всичко дето е CAD i 3D - единствено необходим е скрол (за zoom, pan...) а дали е оптична или не... само да не е Logitech - купувам и едно килимче и но пробс.
Хммм, то май най-важното на едно PC е това дето се вижда [?] Така ли ?
-
Мнение ... ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами монитор си имам от далечната 2001:
CTX 17" PR705F 1024x768@100 Hz/ Trinitron / Flat и не е мръднал
и +това има изкл. "живи" цветове и трудно ще ме убедят да го сменя за някой боклучлив LCD... но това е друга тема.
като става дума за Keyboard да наистина много инвестирах в нея, но ми е в дясно и има черни и бели копчета [:)] и май я ползвам повече от тази дето пиша на нея в момента. Тъй че нещо със 101-US стандарт ще ми свърши работа.
За мишка - AutoCAD, ArchiCAD, 3D Studio и всичко дето е CAD i 3D - единствено необходим е скрол (за zoom, pan...) а дали е оптична или не... само да не е Logitech - купувам и едно килимче и но пробс.
Хммм, то май най-важното на едно PC е това дето се вижда [?] Така ли ?
И това дето смята[^] ArchiCAD и 3D Studio на CELERON...???
А за сумата (400$) мисля че е нормална.
-
Мнение ... ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И това дето смята[^] ArchiCAD и 3D Studio на CELERON...???
<div align="right">оргинално мнение на kafka</div id="right">
Хм, какво му е на CELERONA, в момента съм със една единица и Г-Форс 400 (32 МБ) и 3D Studio-то няма проблеми, а до ArchiCAD това нещо почти нищо не позлва от 3D функциите по процесора и картата а просто си смята, т.е всичко минава през процесора през парадния му вход и решаваща е тактовата му честота... а фалишивите 3D допълнения на AMD изобщо не ме блазнят.
-
Мнение ... ?
Зависи какво правиш на 3D Studio[:D][:D][:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
т.е всичко минава през процесора през парадния му вход и решаваща е тактовата му честота... а фалишивите 3D допълнения на AMD изобщо не ме блазнят.
А това отказвам да го коментирам[:o)]
-
Мнение ... ?
... става дума за ArchiCAD и си е така - всичко си го пресмята той => видео картата не играе много голяма роля (real-time почти не се намира) - много е дървен, и изобщо не е пестелив на ресурси !
А до AMD... м'да никой не може да ме убеди, че е сериозно решение за работа... Нищо лошо не казвам за амд - но да ми кажат, че Celeron не става за 3D Studio при това на 2.4 еее тва не е ли малко тъпо ?
P.S. Все пак съм благодарен (na kafka) за оценката на посочената конфигурация... а на 3D Studio правя къщички, планинки, и цветенца [:D] с около 5-6 триъгълника по тях, че иначе горкия ми селерон ще издъхне [:o)][:o)]
-
Мнение ... ?
и цената и конфигурация мисля 4е са добри !!! ако настояваш може да направят и коледно намаление :)