Моля, ако някой има информация за цветен лазерен принтер HP 1500L, да сподели свои наблщдения, мнения.
Моля, ако някой има информация за цветен лазерен принтер HP 1500L, да сподели свои наблщдения, мнения.
Малко съм ползвал този принтер...за печат на картинки и визитки най вече. Според скромното [8D] ми мнение е цената му е съвсем прилична, както е съвсем прилично и качеството на печат, издържливостта на консуматива също, скоростта е добра, печата и на картон, даже и на гланциран, може да поема листовете без да ги прегъва, което е супер!
Мисля че в Метро беше най на сметка (~1200lv)
Само една забележка - не си го взимай за печатане на снимки...това просто не става, не може да печата и върху фото хартия (това са най-честите заблуди на клиентите)
Хайде със здраве!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Малко съм ползвал този принтер...за печат на картинки и визитки най вече. Според скромното [8D] ми мнение е цената му е съвсем прилична, както е съвсем прилично и качеството на печат, издържливостта на консуматива също, скоростта е добра, печата и на картон, даже и на гланциран, може да поема листовете без да ги прегъва, което е супер!
Мисля че в Метро беше най на сметка (~1200lv)
Само една забележка - не си го взимай за печатане на снимки...това просто не става, не може да печата и върху фото хартия (това са най-честите заблуди на клиентите)
Хайде със здраве!
<div align="right">Originally posted by laMARTIN*-*10/01/2004*:* 12:02:06</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Благодаря!
Интересува ме също печата ли на релефен картон, защото обикновенните лазерни принтери не фиксират отпечатъка.
ако релефът е прекалено дълбок в ниската част цветовете не са плътни (стоят като напръскани), иначе на леко релефен става...не знам как да ти обясня за картона, ето ти пример за сполучлив картон
забележка: конкретната разпечатка не е правена на НР, а на Xerox!
Благодаря за мнението. Разбрах за какво става въпрос.
Информацията ми беше много полезна.