Имам идеи, имам пари , имам желание. Трябва ми някой който разбира от електроника и програмиране.
От София съм.
П.П. Не става въпрос за 1 бройка
Имам идеи, имам пари , имам желание. Трябва ми някой който разбира от електроника и програмиране.
От София съм.
П.П. Не става въпрос за 1 бройка
Защо електроника и програмиране, трябва ти специалист по топлотехника. Или нещо не съм разбрал?
Ako iska6 moga da ti kaja kak da si napravi6 ot kompresor za xladilnik!!!
Става въпрос за наистина по-безшумна и компактна система.
Мисля да използвам някакъв едночипов компютър за контрол(обороти,ниво на течност,темп,дисплей), или това да става през компютъра. И в двата случая навлизам в непознати води...
Ima bez6ymni kompresori no ne sa mnogo malki!!!
Moje bi ot nqkoi xladilnik na xotel!!!
Ili ot nqkakva parostryika!!!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ima bez6ymni kompresori no ne sa mnogo malki!!!
Moje bi ot nqkoi xladilnik na xotel!!!
Ili ot nqkakva parostryika!!!
<div align="right">Originally posted by king_pin*-*18/01/2004*:* 1757</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Ирония ли има в думите ти, или нещо не разбрирам заради липсващата кирилица...
Абе кирилица си имам, но не я ползвам!!!
Виж к'во ако имаш некви идеи може да ги обсъдим на семе!!!
Но като компютърен техник има малко ирония в думите ми заштото каквото и да имаш предвид сигорноште е по-скъпо
от това на пазара(но ако е нешто революционно съм твоя човек)!!!
По първоначални сметки 30ина долара!!! НЕ ПОВЕЧЕ
Emi togava dai da se vidim v nqkoi 4at ili ne6tos takova ta da mi razkaje6 kakvo si namislil!!!
Osven ako ne te e strax da ne ti otkradna ideite!!![8]
Ок като се прибера 6те ти пратя!!!
Преди да почнеш виж това:
http://www.comexgroup.com/technologi.../swc_water.htm
@Lupus много е грубо захранването от линка , вероятно е и шумно[?]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@Lupus много е грубо захранването от линка , вероятно е и шумно[?]
<div align="right">Originally posted by kafka*-*25/01/2004*:* 20:43:52</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Чети бе Kafka, четиииииии....
Или ти си като чукчата от вица - писател а не читател.
Не виждам цена, но с тази помпа вътре не би трябвало да е много евтино...
Вече проучвам за течност която да не електропроводима, да не се изпарява бързо и да не е агресивна.