Резултати от 1 до 6 от общо 6

Скенер HP 4400 C

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Nic
    Nic е офлайн

Тук е от
    Jan 2004

Скенер HP 4400 C

Имам следния проблем със скенер HP 4400 C,при включване на компютъра скенера се включва и той,и трябва да го изключвам от бутона Роwer ОN/OF.Кажете ми това нормално ли е или не е,аз мисля че не е нормално това.

2.  

3. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Скенер HP 4400 C

Ами аз имам един Епсън и един Артек и двата се включват с PCто, така че не виждам нищо странно

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Скенер HP 4400 C

Аз имам НР5300. Даже няма копче за включване и изключване. Сам се включва и сам се изключва.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Скенер HP 4400 C

При включване на компютъра, той проверява за налични периферни устройства. Така че ако имаш такива принтери, скенери и т.н. намиращи се в пасивен режим (stand by), те получават заявката е се активират - нищо страшно. Ако те дразни - дръж го изключен от копчето.

6. Nic
    Nic е офлайн

Тук е от
    Jan 2004

Скенер HP 4400 C

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">При включване на компютъра, той проверява за налични периферни устройства. Така че ако имаш такива принтери, скенери и т.н. намиращи се в пасивен режим (stand by), те получават заявката е се активират - нищо страшно. Ако те дразни - дръж го изключен от копчето.

<div align="right">Originally posted by Lazy Dog*-*30/01/2004*:* 12:40:47</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Изключвам го от копчето,при включване на компютъра скенера пак се включва и му свети лампата/за мене е странно/,би трябвало да включвам скенера когато на мене ми потрябва нали.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Скенер HP 4400 C

Ако го включваш когато на теб ти трябва, има вероятност да не се разпознае коректно и да трябва restart или в най-добрия случай refresh на Hardware - Device Manager от System Properties (подобно на ситуацията с изключен модем при стартиране на Windows XP). Не знам с конкретния модел дали би се случило, но съм имал подобни случаи. Какво ти пречи толкова, че се включва автоматично - не консумира много ток, а и предполагам, че след известно време сам си минава в Standby режим.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Canon BJC-4200, BJC-4300, BJC-4400
    От tarararam във форум Купува
    Отговори: 0
    Последно: 30-11-12, 00:28
  2. Продава Celeron 430 ,Dual-core 2180 , Core2Duo 4400
    От petrchev във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 09-06-12, 09:02
  3. Продавам Hp tc 4400 tablet с AFFS / S-IPS матрица
    От icolev във форум Приключили продажби
    Отговори: 4
    Последно: 04-12-11, 10:45
  4. Търся скенер
    От FearMe във форум Купува
    Отговори: 3
    Последно: 11-02-09, 21:29
  5. Към 4200/4400/4600 owners!!!!!!
    От DPetrov във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 19
    Последно: 07-09-03, 21:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе