а тези карти продължават да са над 100$ и влизат в средния диапазон,дори като технология:о;определено най доброто сега-засега......НО!!!!!
Имам тук един проблем...интересното е че всеки комп който съм виждал със ГФ4 има абсолютно същия проблем:имах го със A7V8X dyno,sys Asus NF2 Delux дъно,със Епокс 8РДА+ съно,както и конфигурации със Интел чипсет :пример GB 845PE,или пресния пример от днес със Асус 875 Delux...
<font color="red">ТА ПРОБЛЕМА СЕ НАРИЧА НВИДИЯ ДРАЙВЕРИ</font id="red">
не че нещо нещата изглеждат зле,или пък има загУба на текстури;само дето след версия 41.09 нещата за ГФ4 се влошиха МНОГО!!И проблема се изразява в периодично накъсване във всички приложение(3Д имам в предвид),на около 2-3 минути такт,за около 1-2 секунди,с по ранните версии тва нещо беше само в Д3Д,сега е във всичко,и навсякъде.....
Интересното е че проблема липсва при бенчинг софтуера,само игрово:определено е много дразнещо!
Въпроса ми е;някой отремонтирал ли е проблема и как(отпада варианта със 41.09 драйвери...добри са ама стари)
П.С:<font color="orange">МОЛЯ,БЕЗ ЛАМЕРЩИНИ,ПРОБЛЕМА Е ПОВСЕМЕСТЕН И СЕРИОЗЕН</font id="orange">