Абе най-накрая ми дойде 120гигабайтовият хард Макстор и си го инсталирах.
Обаче нещо много шумен ми се вижда-чат-пат почва да скърца и стърже доста шумно.
Та дали това е нормално или ...
Абе най-накрая ми дойде 120гигабайтовият хард Макстор и си го инсталирах.
Обаче нещо много шумен ми се вижда-чат-пат почва да скърца и стърже доста шумно.
Та дали това е нормално или ...
Не знам колко шуми ,но максторите са малко шумни . Най-добре чуй друг такъв хард и тога си води изводите .
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Най-добре чуй друг такъв хард и тога си води изводите .</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами от къде да набарам друг с такъв Макстор е въпросът?
Много си е хубав. Аз имам Макстор 120ГБ SATA с 8МБ кеш и съм много доволен. Действително се чува от време на време как работи, но чак пък да скърца?!
началото на декември и аз се излъгах да си взема 120GB maxtor с 8MB кеш (защото само такива имаха тогава) та и аз след като го чух първата вечер и го носих да го чуят във фирмата. Там обаче не искаше да дрънчи толкова. А после и други хора разправяха че са толкова шумни. Иначе не е правил никакви проблеми и дано така да продължава
максторите завист кой ги е внесъл -има много добри серии от тях , но имаи едни дето ........................ разбрахте ме нали
дам едни 40 и 30 GB толкова хора изпищяха и продължават да пищят
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">дам едни 40 и 30 GB толкова хора изпищяха и продължават да пищят
<div align="right">Originally posted by MAKAPOB*-*13/02/2004*:* 18:09:21</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Става въпрос за "тънките" модели.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">началото на декември и аз се излъгах да си взема 120GB maxtor с 8MB кеш (защото само такива имаха тогава) та и аз след като го чух първата вечер и го носих да го чуят във фирмата. Там обаче не искаше да дрънчи толкова. А после и други хора разправяха че са толкова шумни. Иначе не е правил никакви проблеми и дано така да продължава</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Виж си кутията да не изпада в резонанс. Новите кутии са от доста тънка ламарина и всякакви вибрации им влиаят ужасно..
За последното да вмъкнем нещо - от почти година съм с тънък 30 ГБ Макстор и съм доволен. Грее умерено, много тих и по мое мнение доста бърз. 7200, 2МБ
@breiii
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">quote:дам едни 40 и 30 GB толкова хора изпищяха и продължават да пищят
Originally posted by MAKAPOB - 13/02/2004 : 18:09:21
Става въпрос за "тънките" модели.
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Аз също имам един "тънък" Макстор 40G 7200/ 2M. Даже го ползвам като външен, т.е. държа си го в чантата и постоянно го размъквам с мен. Нямам никакви проблеми (засега ), тих е и работи по бързо от 30G IBM 7200/2M, който е другия ми HDD.
Точно тънките са по-тихите хардове на Макстор!Тази тема вече няколко пъти се обсъди за "скърцането" и "тракането" на Макстор,което при мен изобщо го няма!А не може човек да си купи кутия за 30лв от ламарина тънка като вестник и да се оплаква след това.........
I az sam s 120GB maxtor с 8MB no ne mi 6ymi 4ak tolkova!!!
Znam oba4e 4e ako si si go kypil v plik4e veroqtno e Jalt i nqma da ojivee dalgo!!!
P.S. Ako ti e razcepen na nqkolko 4asti 6te skarca kogato kopira6 ot edna v dryga Partition tova e za6toto glavata 6te se dviji napred nazad no tova e neibejno!!!
E i HDD-to si e m/go xybavo!!!
и аз съм с такъв.... намерих му цаката - Хитачи Феатуре тоол... и му намаляваш акустиката... като падне под 253 е супер тих.... много съм доволен.[:D]
Не знам, ама вече не шуми толкова. Може би не му бях свикнал на шума.[^]
А иначе съм го взел от Ebay, така че не вярвам да е от "жълтите".
Както и да е-мерси за помощта. Може от партитишъните да е.