Първо да ви поздравя за добрата работа,която вършите тук.Не съм сигурен дали тази тема е за тук,но се надявам да не я триете ако е била за друга стая[:D].Така,а сега по проблема:
Компа ми е старичък,но още има живот в него:
<font color="red">Дъно :Acorp 6VIA89
Процесор :Celeron 633Mhz
2x128 SDRAM
HDD-Maxtor 20GB 5400
Video :Riva TNT 2 32Mb</font id="red">
Значи проблема е следния:
Искам да си купя някаква записвачка и видео карта с TV out ,за да мога да си гледам филми от компа на телевизора.Значи препоръчаха ми LiteOn 52x32x52 или LG 52x24x52.Коя е по-добра от двете,а съшо има ли смисъл да зи взема DVD+CDRW ? Изобщо приемам всякакви съвети за каква записвачка е добра за цена някъде до 80лв[^]
По другият въпрос целта ми е да си гледам филмите от компа на TVto.Казаха ми,че качеството на картината зависи и от видео картата ти.Каква видео е най-удачно да си взема.Мислих за GeForce 4 Mx 440 ама с моето дъно няма да мога да използвам потенциала и напълно.
И последно искам да оптимизирам системата си малко.От начало мислих да си взема Athlon 1800+ Mb Gigabyte Video Ati Radeon 9200SE 128ddr Tv out .Но след като прочетох постовете за Overclocka искам да ви питам дали и моят комп може да се оптимизира чрез Clock ?
Надявам се някой да отдели малко време и да ме посъветва какво да правя като цяло[:I]