<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Новото си е ново, както и HP си е HP (когато става дума за принтери, особено мастиленоструйни);
<div align="right">Originally posted by Slero - 21/03/2004 : 18:10:47</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не споря за качествата на HP, аз самия съм им фен от 1994 година още, но .... малко по-сложно е зареждането на касетката с мастило спрямо Canon-а. Не че няма да се намерят услужливи мъже да го направят
Но според мен и лазерният принтер не е за пренебрегване, почти може да се намери нещо дето да влезе в бюджета
а колкото то DOS принтирането - намират се програмки дето умеят да прихващат печата,/DosPrn да речем/ така че да се принтва на който и да е Win принтер, много по-ценоопределящо е дали има USB
/следва малко лирично отклонение/ USB порта е един такъв малък, плосък, като да пъхнеш монетка от 20 стотинки в него,много мязя на дупката на прасето-касичка, обикновено вървят в комплект по 2, точно до отвора за клавиатурата и мишката, има ги почти на всеки компютър купуван в близките 3 години.
Идеята е че повечето нови принтери използват именно този USB порт за връзка, и ако го няма - варианта за принтер с LPT вход вече се ускъпява малко..
И все пак Profita, мисля че ако прежалиш 20-30 лв за една нова касета, старият притер ще ти служи още поне 2 годинки [:D]
а със спестените пари човек добре може да се почерпи []