Какъв Notebook ще ми препоръчате да си купя - нов за 1500-2000 лв.
Какъв Notebook ще ми препоръчате да си купя - нов за 1500-2000 лв.
NoteBook A535 Athlon1400+/256/40//8Cell $ 899
http://www.torin.bg/torin.htm
Toshiba Satelite Mobil Celeron2500, 256 RAM , 30 GB HDD 14" TFT , DVD , ATI 16 MB - 1100 $ без ДДС
модела е:
Toshiba Satellite A10-111
Гледай да е с Intel chipset и да е с АTI или GForce.Аз друго не бих взел
Лошото при лаптопите (и GSM-те) е, че като го купиш след няколко дена виждаш много по-добра оферта за по-ниска цена и с по-добри параметри.
Така е, ru-boy е прав. Технологиите и в двете области са много динамични, а лаптопа не е нещо, от което лесно можеш да се отървеш, след като веднъж си го купил.
Съветът ми е първо да си дадеш отговор на въпроса за какво ще го ползваш; оттам каква мощност ще ти е необходима и в крайна сметка да вземеш нещо, което е с малко по-добри от тези параметри, които си преценил (не е необходимо да е върховия модел на някоя непозната фирма, каквито напоследък се предлагат). Най-добре заложи на изпитана марка и дългосрочна гаранция.
Няма да ти препоръчвам конкретен модел, защото нямам богат личен опит в тази област - ако някой смята, че познава из основи огромното разнообразие от налични на пазара лаптопи, нека ти препоръча. В крайна сметка парите са си твои, изборът - също. Успех и късмет (както и при колите, и при жените, и при лаптопите също нещата зависят и от него [8D][:D])