koi se clockva poveche Duron 800 vs Cel 800
  Duron800 ima steping AKCA/Y/ ,koito BEZ PROBLEM (ama s povechko usiliq) se klokvat do 1075Mhz .Ili steping AKCA/#/ (#-moje da e bukva ili cifra ot 1 do 9)-LORDE ..se klokva do 1025Mhz.

Ako nqkade si vidql Duron800@1400 s Vcore2,4 i vodno ohlajdane ,i ot tam si "umozakluchil" (si sanuval) ,che Duron800@1200 "BEZ PROBLEM" to prastite sa ti bili v kontakta.

A Lorde ,

ama tva ti li si ,deto v edin drug forum tvardish che si pusnal Athlon1200Mhz bez radiator. Moje i da si go pusnal de , razbiram che dosta testove si napravil.........ama s klaviaturata. Nedei da tvardish che procesora vse oshte raboti.A ako raboti "BEZ PROBLEM" vednaga se obadi na AMD i im kaji kakvo neshto si izmislil.

Abe tiq ot INTEL zashto li vgrajdat termodiodi , kato Lorda mu e nameril cakata :)))))))) ha ha ha xe xe xe. Abe pochvam da se samnqvam v AMD , kato obqviha PALOMINO i kazaha che edno ot novovavedeniqta e termichneta zashtita ........lajat be -termichna zashtita ima oshte ot vremeto na ATHLON1200Mhz.

LORDE, molq prodai mi edin takav negorqsht Athlon , ne moga da se zanimavam s cooleri poveche .........bre ,bre, bre kakvi raboti e imalo na tozi svqt :)))))))))

Hmmm, prinujdavate me da izpolzvam necenzurni dumi...

Kakto ve4e kazah tova 4e ne moje6 da pusne6 Duron800 na 1200 si e li4no twoi problem. 

Ne mi e  iasno za6to triabva da puska6 po 2 posta edin sled drug? Bavno ti te4e misalta ili kakvo?

E moje i da ne e savsem bezproblemno kakto kazah v na4aloto no se klock-va

mitsy - makar 4e izkustvoto iziskva jertvi specialno zaradi tebe si maham q3-to. A ako ima6 ideia kak da go napravia po-malko ot 20k i sa6tevremenno da se vijda tova, koeto e varhu nego eam gotow da ia 4uia. Misleh si za Flash, ma ne znam dali 6te moje da se sloji tuk.

<font color=red>EVIL DRIVES THIS WORLD</font id=red>
  Виж сега Lord-е....

Незнам за другите, но аз поне искам да видя доказателства или да се "шуми" из форумите на по-известните сайтове за хардуер за да повярвам на такова нещо....

А не съм чул да има подобен "проблем", че да се разбере къде ли не - най-малкото тия D800 щяха да станат много известни - както са сега 800MHz Celeron II...

Защото 1.2G са много трудно постижими ( с Duron ) при по-нормални условия и температури около стайна или по-висока...

Другия път се осведоми по-добре...

Mollov, HardwareBG.com

mollov@mail.bg
  Postvam po dva pati zashtoto prochetoh v edin drug forum kakvi si gi svarshil s Athlon1200 i vednaga se varnah da pisha tuk ,zashtoto tam temata beshe zakluchena (nali se seshtahs koq tema). A i sam reshil da stigna do 1/20 (edna dvaista) ot tvoite pisaniq.Dai edna zelena zvezdichka i na moeto ime de;)))))