Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 56 от общо 56

за клока и дали го има в setcom.bg

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2008

Re: за клока и дали го има в setcom.bg

Обаче защо тъпо ХР,глистата е нещо доста по-смотано-чакам уиндоус 7
    Аз съм по-доволен от нея - XP не ми е изкарвало толкова време без проблеми, а и ми върви по-бавно...
    Сори за средния пръст

Стига толкова офтопик.
    След успешен Vdroop mod с поялника вдигам още мегахерците, мисля че това е максимума на тея процесори с въздух, почти съм на ръба на тротлинга:
    [img width=800 height=600]http://img201.imageshack.us/img201/3411/celeron5ghzbs5.jpg[/img]
    Забележете ПИ-то - извода е че многото мегахерци не правят от куция процесор як

2.  

3. Тук е от
    Jul 2007

Гледай сега,аз не гледам на клока до дупка като на фукня.За мен това е начина да покажеш на другите,докъде може да стигне даден хардуер,един вид да проправиш път.Стигаш до края на възможностите,точка.И разбира се ти е гот. После следват корекции за стабилна работа на 24/7.Дали минава тестовете за стабилност или не-в този случай не е от значение,това е съвсем друг аспект на клока.Ти си избил рибата и мога да ти кажа,че се кефя тотално-и от майсторлъка и от куража.
    BTW,клока бил умиращ във вашият форум...аре стига ве,к'ви ги говорите,мили боже,ай сиктир...

4. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Браво бре, страхотен резултат. И аз се кефя максимално, може тея селерончета да са куци процесори , ама се клокват зверски. Адмирации от мен.

5. Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    piton, и 8*** процесорите ти са на същото Р35 дъно?
    Значи аз сменям хардуер доста често.За една година сменям поне три-четири дъна,памети и процесори.Преди някой да изреве,пояснявам,че за всичко плащам лично.Обикновено пиша кое с какво е постигнато,но ако имаш някакъв въпрос за използван хардуер,на драго сърце ще ти отговоря.Причината за смените е доста прозаична-но подробности само на ЛС.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Такива Селерони само че на 2,4GHz редовно ги пусках на 3,6GHz и то на Asrcok P4 i65p/G дъна , даже едно запали и на P4i48 P
    даже ако не се лъжа го има в базата записано още, и то без много ток.
    по-ме кефят обаче Cel 4** , лично @Stenly ми показа като му попадна първата бройка във Варна как тръгна на 400FSB и как тогава се надъха да си смени прехваленото AMD X2.
    Stenly кой модел клокна Cel420 @ 3,2GHz ?

7. Тук е от
    Jul 2007

[img width=800 height=500]http://img208.imageshack.us/img208/8559/screenshot17rb8.jpg[/img]
    GA P35C DS3R/ЧИФТЕК 550W

8.  

9. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Такива Селерони само че на 2,4GHz редовно ги пусках на 3,6GHz и то на Asrcok P4 i65p/G дъна , даже едно запали и на P4i48 P
    даже ако не се лъжа го има в базата записано още, и то без много ток.
    Шината е ниска и така като гледам могат да се клокват на всяко дъно.
    Освен това всички бройки са клокъски - бях взел няколко такива и най-лошия работеше стабилно на 4.7
    Като процесори обаче са ултра-куци, дори и на 5GHz - ако със Q6600 мачкам една mp3 от wav за 15-20сек със селерона това става поне за 3:30-4 минути...

10. Тук е от
    Jul 2007

Честита ви Коледа на всички! Оfftopic или не,желая ви много здраве и късмет-другото да си го купите...

11. Тук е от
    Sep 2008

Преди нялко дена взех един Xeon, който всъщност си е Q6600.
    Клокна се до 3.9 при 1.5V, но не успявам да го охладя и затова го държа на 3.6
    По невнимание съм минимизирал ПИ-то, което смята за 13сек
    [img width=800 height=600]http://img140.imageshack.us/img140/5104/xeon247hd2.jpg[/img]
    При тази честота и натоварване на всички ядра на 100% евереста отчита 160W консумация
    Не ми се върти повече ортос, че после не мога да си платя тока.

12. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Аз се докопах до един XIGMATEC S1283, това нещо хлади невероятно. Със старият ми CM Hyper TX, температурите под товар на ядрата стигаха 70 градуса, сега повече от 51 не съм ги видял да скачат. Ама това куцо дъно как ме спъва с неговият отвратителен vdrop, не е истина просто. Оглеждам се в момента за P45.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Re:за клока и дали го има в setcom.bg

Хигматек много отдавна са обсъждани в ХардуерБг форума. Не са нещо ново. . Отлични охладители на въздух. Имаше няколко любителски ревюта от техни собственици преди много време.
    http://hardwarebg.com/forum/showthre...light=Xigmatec
    Има и по-нов модел 1284
    http://hardwarebg.com/forum/showthre...25E0%25EA%25F2
    Колкото до дъното и волтдропа, аз взех GB P45 UD3R, за смяна на старото Р35 DS3R . Добра изработка. Сложил съм включен Load line calibration, но пак има малък волт дроп според програмите за отчитане. Е, не е толкова голям като преди. Най-правилно е да се премерят с мултицет напреженията за реални стойности, но не ми се занимава. Клокнах още малко процесора, но и той е вече за смяна с някой Quad.

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Отговори: 11
    Последно: 12-07-06, 03:02
  2. Добър ли е клока
    От Flymen във форум Овърклок
    Отговори: 1
    Последно: 19-02-04, 17:57
  3. old.setcom.bg
    От poznai във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 05-11-02, 08:40
  4. 4at v setcom.bg???
    От CECI86 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 18
    Последно: 29-09-02, 12:47
  5. za setcom
    От zico във форум Коментирай новина
    Отговори: 1
    Последно: 10-01-01, 12:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе