<font face="Arial"></font id="Arial">[:-baseball]Niakakvi predlogenia do kolko moge da se stigne s Overclock-a na Athlon 1400
s neizvestno kakuf ventilator,
Az sum go clock-val do 1600?
Slu6am vi.....
<font face="Arial"></font id="Arial">[:-baseball]Niakakvi predlogenia do kolko moge da se stigne s Overclock-a na Athlon 1400
s neizvestno kakuf ventilator,
Az sum go clock-val do 1600?
Slu6am vi.....
Ами 1600MHz са добро постижение, но ако дадеш инфо за цялата ти система и охлаждане ще е по-лесно.... също и евентуално означенията на ядрото...
V tazi vruzka az probvah da si clockna moia.. ama poveche ot 100MHz de dava
Az sum sus T-bird 1GHz, 133(266)MHz core, oznachen:
A1000AMT3C
ASHHA 0136BPAW
97049160758
s Titan D5T, KT7A duno i 128SDRAM 133 Noname
Po default raboti na 7.5x133. Sled kato go mu svurzah L1 krakata, pochnaha da rabotiat samo opredeleni mnojitelii poveche ot 1.1 ne e stabilen.. sega e na 11x100, inache moje i 11.5x100, ama stiga do Windows
Stranno e che, ako go pusna na mnojitel po 133 vuobshte ne izgriava
Tursih info na tova cpu, ama ts... nishto sushtestveno... Niakoi v BG dali e popadal na takuv i ako si e igral da go clokva shte mu buda blagodaren, ako spodeli kakvo e postignal i kak))))
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Gadget
Az sum sus T-bird 1GHz, 133(266)MHz core, oznachen:
A1000AMT3C
ASHHA 0136BPAW
97049160758
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Разгледай се из подобни топици да видиш какво съм писал за ASHHA ядрата на Tbird - това са най-калпавите ядра от последните няколко степинга - ASHHA, AXIA, AVIA, AYHJA, AXIAR, AYHJAR,
Бе то това е по-скоро downclock дето си го направил []
Пък аз си мислех че съм карък с моя T-bird 1G дето върви само на 1,16G.
Daaam, razgledah gi Mollov.... mercy... goliam sum karuk... ama kato purvo kupih i posle proverih... az sum si vinoven....nishto de, pone se ubedih, che problemut ne e v men, a vuv vuzmojnostite na CPUto)
hm Gadget mislq 4e CPU-to si e bilo po-dobre kogato e rabotelo na 133 shina
Da taka e i taka go vurnah v izhodno polojenie, shtoto kompa mi zabi po vreme na rabota....)) Az tva CPU shte mu....
![]()
AKo 6te Overclockva6 zverski .Nima da ti svir6i rabota Ventilator.
Ve4e pove4e se izpolzvat Vodnite Ohlagdania.
te sa ot 400$ >>>>>>> (no) 6te moge6 da Clockva6 na 1800 bez problemm a Moge i na 2000 .!![S>> kusmet moge i Pove4e].
AMa i Dunoto triabva da e izdraglivo.(Asus,Abit i dr.)
/...
Bye
Mi dunoto mi e ASUS V7K266-E s 256MB DDR 40GB HDD......
na kuf voltag da go pusna za da raboti po-dobre???
T-bird отделя много жега, но пък като правило
последните модели радиатори със медна пластина (не фолио)
или със ребра от медна ламарина в корпус са много ефективни.
Смешното е че се появиха у нас след като може да се купи само ХР
Най-голямата им особеност е че работят стабилно на само някой множители (затова са разрешени което е много удобно) и човек трябва да играе с шината.
Хе хе 166 в днешно време стана консервативна цифра![]()
A be toia TB na 1400 e s TITAN B1 i pe4e tolkova 4e kato e zatvoren CASE-a stava kato ТЕЦ...!Na kutiata niama ventilator ... ako se slogi edin dali 6te se opavi pologrnieto
M/U drugoto Temperaturata na procesora e 63*C
spored mene e baia....
Smqtam 4e sus slaganeto na edin ventilator po4ti nqma da ima razlika. Mislq taka za6toto az sum sus 3 venilatora na kytiqta i smukvam okolo 2-3 MAX 4 gradysa ot temperatyrata na procesora. Razbira se sum gi napravil da mogat da se izkliy4vat kogato iskam, za da moje da se spi ve4erta[].