wzeh si duron 800 (sin) i abit kt7a... bqh chel 1 ton rewiuta za overclock na takawa kombinaciq i se kazwashe che rabotata e tok i wsichko e perfect - che abita nosi do 160 mhz bus i razni takiwa... i kwo se poluchi?! pylen spek... opitah se wednaga da naduq procesora na 7.5 x 133 i speka beshe pylen - pcto bootna 1-2 pyti no windows ne se loadna... swalih na 7 x 133 - rabotata beshe analogichna - windows loadwashe no zabiwashe kato lud... nakraq si go podkarah na 6 x 133 bez problemi... no poneve towa ne me zadowolqwa - wse pak ne moga da ostawq neshtata taka - naduh go na 6.5 x 133 i sreshtnah mnogo zor dokato go zakrepq na prawilniq woltav... nakraq sprqhme na 1.725 i priwidno wsichko e stabilno... poneve mi pisna da se trowq s rebooti i promeni, ajde ako nqkoj e zapoznat sinite duroni do kolko max mogat da se naduqt i na kakyw bus clock
neka da me swetne... wsyshtnost ostanalata chast ot konfiguraciqta syshto ne mi e nared no go otdawam na problemite s procesora... imam hercules 3d prophet 2 mx retail versiq koqto naqsqkyde pishe che se naduwa do 200 - 210 mhz spokojno... nad 185 mhz na men obache zapochwat da mi izlizat razni cherti po ekrana i ochewidno rabotata ne e nared... rama mi e micron na 133... e kakyw poweche da go dirq?! kupih taq konfiguraciq s ideqta che towa e perfect a se okazwa che da si bqh wzel naj typiq hardware efekta shteshe da e syshtiq...
a na edno mqsto chetoh che wyzmoven problem e ako na L1 ne sa napraweni dostatychno dobre wryzkite... s kakwo drugo move da se naprawqt oswen s moliw?
Променено от pro на 25/04/2001 1606