Videokartata mi e Radeon 7000 s 32MB SD RAM i e s pasiven ohladitel. t.e. niama ventilator. Izobsto vyzmojno li e tova? I kak moje da se osystestvi?
Unreal 2003 kysa na nai niskite video nastrojki, da ne govorim za po novite igri?
Videokartata mi e Radeon 7000 s 32MB SD RAM i e s pasiven ohladitel. t.e. niama ventilator. Izobsto vyzmojno li e tova? I kak moje da se osystestvi?
Unreal 2003 kysa na nai niskite video nastrojki, da ne govorim za po novite igri?
4akai da izskaram spisanie Hardware i 6a wida.Tam ima6e takawa statiq ma si q spestich
Unreal 2003 e dostata4no new. Zawisi kvo ti e PC-to i po-to4no samoto dano
[:-angel]Emi kato na4alo i sloji malko po-golqmo radiator4e,da kajem rezni si polovinka ot nqkoe kooler4e na markowo PC sas PII procesor.Sled towa mu slovi nqkoe po-wisokooborotno wentilator4e a sled towa se razrowi abe ne6to be6e mai kato Clock frequentsy ili abe wij waw failowe ne i pomnq imeto ma tam ima6e takawa programka
Dynoto mi e ECS k7s5a, Athlon 1000, 256 SDR
Spored men kartata e slaba drugoto si e nared!!!
A kak da mahna staria radiator, kato toi e zalepen za 4ipa??????
I programka za klock imam(Rage 3D), no vyprosa mi e kak da mahna staria radiator i da sloja po dobyr?????V momenta pe4e mnogo kato igraia, tyi 4e ako ja klokna ste se izpyrji napravo!!!
Ами на сайта на тоя туийкър Rage3D вчера гледах как да му слениш радиатора на Radeon, не 7000, н няма голяма разлика :0
мисля че беше това: http://www.rage3d.com/radeon/cooling/
Защо ти е да сменяш радиатора? Просто му сложи едно вентилаторче отгоре и си готово. []
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Kiko
Защо ти е да сменяш радиатора? Просто му сложи едно вентилаторче отгоре и си готово. []
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Da ama radiator4eto e mnogo malko i me e strah 4e niama da moje da toplootdava dostaty4no. Moia Radeon ne e na Gygabite..
Mersi PONIC, naistina mnogo podrobno e napisano. 4akam da mi izte4e garanciata i go po4vam. Samo ne znam ot kyde ste nameria cooler-ite i podlojkite, ama ima vreme da potyrsia..........
Nikakvi ventilatori ne ti trqbvat..osven ako ne pravi6 extremalen clock..a kolkoto do clockvaneto svali si POWER STRIP programkata i deistvai) P.P ako slu4aino mnogo q izparji6 i ti zabie vednaga reset ili Ctrl+Alt+S >>> taka minava6 na default))