Ot kyde moga da si kupq ohlajdane thermaltake za Athlon XP?
Преглед за печат
Ot kyde moga da si kupq ohlajdane thermaltake za Athlon XP?
Никой в БГ не внася Термалтейк !
Няма от къде да си го купиш освен някъде навън или от някой online магазин за такива кирии :)
btw. какво визираш под "охлаждане за Атлон ХР" ??? Има поне 10 вида кулъри на тая фирма, кой точно ти трябва ?
Ne e zadyljitelno da e thermaltake, a kakvo ohlajdane 6te e nai-dobro i moje da se nameri,za overclock na athlon xp 2200+
бърз отговор:Волкано 9....а ако ти се дават 40$,мозе и СЛК 800
Ако си СЕРИОЗЕН(шото ми писна от отказани поръчки у НЕСЕРИОЗНИ хора) мога да ти намеря почти всичко
kakvi pari e volcano9
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Ако си СЕРИОЗЕН(шото ми писна от отказани поръчки у НЕСЕРИОЗНИ хора) мога да ти намеря почти всичко
<div align="right">оргинално мнение на DPetrov</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
А това чудо на чудесата можеш ли и на каква цена?
Vantec VA4-C7040
Да,не е проблем да се намери,все пак не не нещо от сорта на екзотиките на Моллов[:D][:D],но 36$ са доста за този неефактивен и супершумен кулер(55дб)
Виж,хората знаят кво да взимат,СКЛ900 е най-доброто,но и на най добра сена естествено;60$ не всеки дава
Аз лично за пръв път ше видя такъв другата седмица,и с удоволцтвие ше го изпитам[:o)]
60$ крайна цена?
Еми знам че е много но е такава...виж,ако сам решиш да си го внасяш само шипинга сигура ти е 40$,отделно момчетата от Софийска митница много ше ти се зарадват[8D]
спокойно знам как седям нещата
просто се чудя дали ако дам 60$ с това ще се приключи btw кажи цената на SLK 800
Я като ше даваш пари за кулър си вземи като моя и забрави повече :))
Zalman CNPS 7000 Cu
А на Zalman CNPS 7000 Cu каква му е цената?
Kayso каква е цената и откъде може да се докопа?
Ами в BG от никъде :))
Моя е 50Евро - 60$ от Германия купуван с тяхното ДДС е това.
Ако си го поръчаш от ТУК примерно, ползваш 16% намаление от цената, тъй като за страните извън Европа няма тяхното ДДС :)
Айде дерзайте [:D][:D][:D]
Направо си оставам да си дерзая