Ot kyde moga da si kupq ohlajdane thermaltake za Athlon XP?
Никой в БГ не внася Термалтейк !
Няма от къде да си го купиш освен някъде навън или от някой online магазин за такива кирии
btw. какво визираш под "охлаждане за Атлон ХР" ??? Има поне 10 вида кулъри на тая фирма, кой точно ти трябва ?
Ne e zadyljitelno da e thermaltake, a kakvo ohlajdane 6te e nai-dobro i moje da se nameri,za overclock na athlon xp 2200+
бърз отговор:Волкано 9....а ако ти се дават 40$,мозе и СЛК 800
Ако си СЕРИОЗЕН(шото ми писна от отказани поръчки у НЕСЕРИОЗНИ хора) мога да ти намеря почти всичко
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Ако си СЕРИОЗЕН(шото ми писна от отказани поръчки у НЕСЕРИОЗНИ хора) мога да ти намеря почти всичко
<div align="right">оргинално мнение на DPetrov</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
А това чудо на чудесата можеш ли и на каква цена?
Vantec VA4-C7040
Да,не е проблем да се намери,все пак не не нещо от сорта на екзотиките на Моллов[:D][:D],но 36$ са доста за този неефактивен и супершумен кулер(55дб)
Виж,хората знаят кво да взимат,СКЛ900 е най-доброто,но и на най добра сена естествено;60$ не всеки дава
Аз лично за пръв път ше видя такъв другата седмица,и с удоволцтвие ше го изпитам[)]
Еми знам че е много но е такава...виж,ако сам решиш да си го внасяш само шипинга сигура ти е 40$,отделно момчетата от Софийска митница много ше ти се зарадват[8D]
спокойно знам как седям нещата
просто се чудя дали ако дам 60$ с това ще се приключи btw кажи цената на SLK 800
Я като ше даваш пари за кулър си вземи като моя и забрави повече
Zalman CNPS 7000 Cu