Еее, ако интегрирам и хладилник в компютъра, жена ми ще ме изгони вече )
Еее, ако интегрирам и хладилник в компютъра, жена ми ще ме изгони вече )
Не се претеснявайте за хладилника - идва зима ...
Навличаш шубата и излишаш на терасата []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Еее, ако интегрирам и хладилник в компютъра, жена ми ще ме изгони вече )
<div align="right">оргинално мнение на KOKOSH</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ae само ще трябва да скриеш колко струва... иначе то си изглежда както нормална кутия, само малко мърка отвътре..... компресора [:D]
Хихихи, как смяташ да скрия разходи по компютъра в размер на 300$+ от семейния бюджет Единственото което ми идва наум е да си призная че имам любовница с извънбрачно... хм, не е лоша идея ) Може и да не ме хванат че са в компютъра
Ще ви помоля да ми препоръчате някава CASE за нещата които имам предвид да направя да не изгори като коледна елха бъдещия ми коппютър.И все пак да не е прекалено скъпа че ще се охарча много.
Еми вземи мойта аз съм доволен от нея Чийфтек Драгон (нещо си ) с 360ватово захранване от Перси (София)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако е с премаркиран i875 чип не виждам проблем и P4P да се клоква добре...
<div align="right">оргинално мнение на Mollov</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Чак сега осъзнах какво си написал.... как да разбера на моето, освен изскубването на радиатора на чипсета, има ли друг начин [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Чак сега осъзнах какво си написал.... как да разбера на моето, освен изскубването на радиатора на чипсета, има ли друг начин [:D]
Ти повечето работи така някак си бавно ги схващаш, ма нищо [:D][]
Принципно дори и радиатора да свалиш предполагам маркировката ще е i82865 т.е. ще пише, че е 865.... но факта, че е ASUS и че му работи PAT-а може и да е от полза...
Реално само чрез клок ще можеш да разбереш дали държи по FSB... но ти трябва "С" процесор като за начало.... 2.4С []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ти повечето работи така някак си бавно ги схващаш, ма нищо [:D][]...
<div align="right">оргинално мнение на Mollov</div id="right">
Това пък какво трябва да значи. Просто сега го видях.
Няма 2.4с в наличност за съжаление. Ще се наложи да работи без да знам дали е пренабит 875 или си е обикновен 865 [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Това пък какво трябва да значи. Просто сега го видях.
Няма 2.4с в наличност за съжаление. Ще се наложи да работи без да знам дали е пренабит 875 или си е обикновен 865 [:D]
Т'ва означава майтап, не се стягай []
А иначе при положение, че няма да използваш възможностите на дъното мисля трябва да ти е все тая дали е "пренабит" i875 или не []
[8)][8)][8)][8)][8)][8)][8)][8)][8)][8)][8)][8)][8)][8)][8)][8)][8)]
[^]Дайте мнение за конфигурацията:
[^]CPU-P4 2.4 800
[^]MB P4C800-e Delux
[^]HDD 40GB Segate
[^]fan for P 4 всеоште не съм избрал
[^]case 300W майче се спрях на DELUX но да ли си струва
[^]RAM 256MB DDR 400 за сега
[^]VGA ATI 5200 128ddr tv-out
[^]Записвачка Tech 52-24-52
[^]Благодаря дайте мне ния за подбрение на системата.
[^]А ко някой може да ми напише и приблизително най-изгодните цени
[][][][][][][][][][][][][][][][][][]
Ami kato za nachalo ne e losho da se spresh na
dual DDR 2x256Mb
hdd SATA 80GB
FAN Termaltake Spark 7+
Dunoto e dobro no ako si namerish chist P4C800 koito e dosta po evtin vzemi nego.
I kakvo e tova ATI 5200 Moje bi imash v predvid FX 5200 ili ATI 9200 nqamam ideqa koe si sburkal.
Za zapisvachka preporuchvam marki kato
Plextor ASUS ili Sony podredil sum gi po cena...
CPU-P4 2.4 800 - Добре
MB P4C800-e Deluxе - добре
HDD 40GB Segate - куца оферта, вземи си 80 гб, - 40ските са вече безмислени...
fan for P 4 все още не съм избрал - трябва да е бая добър, ако смяташ да клокваш !
case 300W майче се спрях на DELUX но да ли си струва - малко е това, намери някое поне 500 Вата ако няма да е "марково" дето се вика
RAM 256MB DDR 400 за сега - ТwinMos Dualpack е 110$ по думи на Моллов няма смисъл, по малко.
VGA ATI 5200 128ddr tv-out - АТИ 5200 !!! Е такова неще нема [:D][:D][:D]
Записвачка Tech 52-24-52 - марката не е ли - TEAC, случайно ? Тези не са добри, макар че аз съм с такава ... Вземи си някоя по евтичника, няма смисъл да се набутваш толкоз пари
Ми това е май от мене.
[][][][][][]Бърза работа срам за майстора[][][][][][]
[][][]Извинете за грешките и аз чак сега ги забелязах[][][].
Имах в предвид ATI 9200 128ddr tv-out но също си мислех дали си струва GF Ti 4200 128ddr tv-out или GF FX 5200 но за нея (GF FX 5200 ) чух че е твърде слаба.
За записвачкта TEAC както ме поправихте.
За кофигурацията:
CPU P4 2.4 800
MB P4C800
Ram 256 ТwinMos Dualpack
Видео карта:ATI 9200 128ddr tv-out [?]
fan Termaltake Spark 7+ горе долу каква е цената му[?]
case Какъв модел[?]
[][][][][][][][][][][][][][][][][]
Ti4200 е много, ама МНОГО по-добра както от 9200, така и от 5200.... ако нямаш пари за повече, а си намерил 4200.... взимай!