Как мога да го клокна през биоса.В биоса ми немога да го избера да сменя тактовата му 4естота,недостапно e.5x266(1300MHZ) как да го направя 7x266?
Как мога да го клокна през биоса.В биоса ми немога да го избера да сменя тактовата му 4естота,недостапно e.5x266(1300MHZ) как да го направя 7x266?
не 5*266, а 10*133 е правилното.
на 14*133 няма как да го направиш, пробвай да го пуснеш на 10*166
12х133-пробвай с волтаж близък до 2волта и нагоре !
Успех !
AGP-то на 66Мhz /ако е 8х картата/че после може да се сърдиш[:D]
По-добре пиши каква е[:D]
kafka, default-a на agp винаги е 66mhz, независимо дали е agp х2,4 или 8
на 133 agp-то остава 66, така че това, което си написал определено няма смисъл
освен това смяната на множителя става при отключен процесор, а аз дълбоко се съмнявам, че този на totogada е отключен. в този случай остава само варианта с повишаване на fsb, т.е. от 133 на 166. неслучайно съм написал 166, защото 166 е следващата честота, на която на всяко дъно ще е доведе до pci/agp = 33/66, т.е. default-ните. при положение, че е с nforce2, тогава това не трябва да го притеснява, но пък на 166 паметта му ще работи синхронно с процесора на 166*2=333
FearmMe e absolutno prav tova s 4e ще работи синхронно с процесора на 166*2=333 go bqx zabravil.Nqma da moga da go klokna zaklu4en e.SUCK
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">12х133-пробвай с волтаж близък до 2волта и нагоре !
FearMe,8х картите много лесно горът при колок
<div align="right">Originally posted by kafka*</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
kafka пак почна с неадекватните изказвания..............
[][][]
Интересно, какъв е процесорът. Като гледам означението 1500+, твърде вероятно е да се окаже Palomino. Тогава, вместо да рискуваш с промяна на FSB, вземи прочети ето това старичко ревю: http://www.comexgroup.com/cpu/_amd/palomino_unlock.htm
На мен не ми изглежда неизпълнимо...[^]
Много предположения се изредиха без да има никаква конкретна информация за дъното и процесора... NForce или NForce2 ?!? , на първото 6те му е трудно да се клоква над 133... , 1500+ --- 1333МХц- това Palomino ли е или T-bird ? При втория слу4ай няма шансове за клок... , има ли вазможност дъното за промяна на множителя,волтажа ... ?!? Ако няма остава само по FSB...
FearMe & shavo , като се има предвид че AGP-то при клок на AUTO се клоква ,значи не си правя гаргара[8)]