Някой може ли да ми препоръча радио/CD плеър за кола с USB вход до ~200 лв.
Някой може ли да ми препоръча радио/CD плеър за кола с USB вход до ~200 лв.
Приятел си купи - Elite и да Ви кажа- ръгнах 128мб flash с 2 мп3 имаше ей така и ги прочете
Дай модела да го видим, това е интересно.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
@wasko,
За тази цел ли ти трябва USBто?
Предупреждавам не си вземайте АВТО РАДИО/СД на ЕЛИТ ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ СА!!! Понеже през мен са минали поне 5-6 модела техни няма да кажа какви проблеми съм имал с чисто нови изделия тамън извадени от кутиите. То не беше изгаряне, то не бяха дефекти, просто една голяма боза. Моят съвет е NIPPON 7501 или DAEWOO, отскоро предлагаме и CROWN. Всички са на цена около 140-160 лева. Всички много си приличат и според мен са правени в една фабрика в КИТАЙ. Само сменят дизайна на поанелите и името на марката.
Вече 6м няма никакви грижи
модела не го знам
знам че брои 145 лв
но няма никакви проблеми (явно е шано)
Даже се поинтересува за предния панел колко струва- 36лв !
абе чудя се дали не е достатъчен плейър с аудиовход? да мога да си бодна ипод-а и да се радвам... намират ли се такива все още?
@Lupus, точно така. Записвам си песни в mp3 формат от PC или лаптоп, и после ги слушам в колата Според мен този вариант е по-добър от CD-то, където може да се получат вибрации и т.н. знаете. Говоря за евтините модели, които предполагам нямат стабилна анти-шок система.
@LUDIA, благодаря за конкретните предложения, но какво значи "отскоро предлагаме". Собственик си на магазин или работиш някъде, но къде?
10x и на Mitov.
Има и друго решение на проблема. Продават се вече едни китайски предавателчета, които се включват на мястото на запалката и работят на три фиксирани честоти в горния край на диапазона 88-18MHZ, В тях си включваш какво да е МР3 плеърче и си го слушаш на радиото на колата.Първоначално публикувано от wasko
FM transceiver е решение за по-непретенциозните. Поне аз съм изпробвал няколко и на всичките има много лек шум което мен не ме удолетворява. Адапторна касетка също не е решение - пак има шум и пръщене, да не говорим че някой касетофони направо я изхвърлят.
Малко встрани от темата, но все пак има малко общо - вързах на входа за чейнджър покета ми, но се чува значително по-слабо отколкото ако е закачен чейнджъра. Нещо усилвателче ли трябва да му връзвам?
ми при мен елитчето си работи вече няколко месеца - е, ползвам го доста рядко....(а може и да съм имал късмет...)Първоначално публикувано от LUDIA
има го на сайта http://www.elite.bg/asp/view_prod.as...011USB&Lang=BG
взех го на промоция тогава за 100 лв....за тия пари се примирих със сребристия цвят.....
верно е, че има и други на тази цена