Здравейте, току що се сдобих с MP3 плеър Nippon AX7501USB, моля ви за мнения и впечатления от него. Избрах го защото функционалността която предлага за цената си е направо космическа. търсих доста , но в нито един форум няма инфо за него. Че е жълт съм съгласен, но други впечатления?
може да го видите тук: http://www.bittel-bg.com/content.php...pid=75&prid=89
Значи модела има SD слот и USB host. Засега знам че работи с 256 МБ SD karta i 512 MB USB stick (с това съм пробвал) Големия мерак ми е да може да тръгне с USB хард диск. колеги с такива плеъри ми казаха противоречиви мнения. с 3,5" HDD не е станало , защото изисква wъншно захранване.
с малък 2,5 инча диск с батерии в UBS кутията е станало.
Моля споделете ако някой е пробвал дали диска трябва да е primary, дали да е FAT16, FAT 32 или друго. Колко големи и колко бързи SD карти сте пробвали и т.н.
Първоначалната визия при пускането му е много добра, свети в синьо. Моят е с черна пластмаса. Екрана е VFD, свети бяло синьо. Като функционалност - страшно богата. Пълна RDS функционалност на радиото.
За ЦД - доколкото видях в ръководството подържа мултисесиини дискове, като опцията се включва и изключва. Има browse по папки, по номер на файла и търсене стринг от името на файла!! , това го виждам за първи път. Има и ИЧ дистанционно.
За сравнение преди имах LG , който беше абсолютно куц откъм функции за MP3 CD. визирам тъrсене, сортиране, плейлисти и т.н
Има линейни изход за усилвател и вход ( AUX )
малък недостатък - има лек шум на празен ход, но когато колата работи ( дизел ) той почти не се чува. Като звук е доста добре, има предварително зададени настройки POP, JAZZ, ROCK ..... има и lodness, при който колоните ми не издържат. ( просто са скапани и скоро ще се сменят)
Засега това са ми впечатленията. Моля споделете повече неща.
Благодаря!