Pioneer-a е по-добър по всички показатели. Липсва му слота за мемори карта и USB вход, които има Деу... ако смяташ, че въпросните екстри са значими за теб взимаш Деу, ако не - Пайниър.
Не мисля, че двата модела са съпоставими. Избора трябва да е Pioneer
Много добри плеари, не прескача и просто е по-добрия избор. Аз имам 4800 от 1 година в АлфаРомео и дори кола с твърдо окачване на паваж не прескача.
Досега не съм съжалявал и един ден за покупката.![]()
Наличието на слот за SD ти дава възможност да свириш музика без и теоретична възможност да ти прескочи. Ако един ден ти откаже СД-то или се разбъзика, което се случва обикновенно след 1 година и нещо до 2. SD слота е за предпочитане както и да го погледнеш. А на USB ще си закачиш карт рийдър и ще свириш от каквото си поискаш! Моят избор е ДЕУ! А това дали ще свири добре, зависи не на последно място и от тонколоните в колата.Първоначално публикувано от georgyg
Tommorow повярвай ми че след 1 година не се скапват ЦД-тата. Това беше преди доста време. А и Pioneer-а е марка за разлика от разни измислени без традиции фирми. SD-слота е предимство, но не мисля, че двата модела са съпоставини. Който си дава парит, той решава.
Определено Пионерчето е за теб. МОСФЕТ усилването няма база за сравнение с неясния чип на ДЕУ-то.
Това е от голямо значение за мен.
CD-то има доста добра буферна памет и трябва да караш продължително време по трудно проходими пътища за да имаш проблеми с прескачането.