Може и сервизно.
Предпочитам на английски, но може на руски или на български.
Може и сервизно.
Предпочитам на английски, но може на руски или на български.
Като напишеш "RCD215 user manual" или "rcd215 user guide" в Гугъл нищо ли не излиза?
Не! На VW каквото и да напишеш нищо не излиза. Евентуално в UK, но проверяват VIN дали е на кола, купена там.
Тия неща почнаха да стават с пари и с много пари...
Колега,
Да беше написал в заглавието или още в първия пост, че става въпрос за Car Audio на VAG групата.
Не всички карат такива автомобили и няма как да знаят за какво става въпрос.
Най-добре е да търсиш по part number от корпуса на устройството.
Например модела на TechniSat е VW Part. no: 152.5R6.21R.40 (2014).
Ръководството на 210 и 215 е общо, така, че може да търсиш и него. Както и по конкретния модел автомобил.
RCD 215 manual - Google Търсене
Volkswagen Workshop Manuals > Up! > Vehicle electrics > Communication > Infotainment > Radio / radio navigation systems > Components of radio / radio navigation systems > Radio system "RCD 215" (workshop-manuals.com)
Volkswagen RCD 215 manual (manualscat.com)
Panasonic Rcd 210 Manual - rcd 200 300 500 Panasonic volvo eeprom code blaupunkt skoda fiat ... VW Rcd (pdfslide.net)
Volkswagen Tiguan Service and Repair Manual - "RCD 210" Radio System - Communication (vwtiguan.org)
BOOKS, AUDIOBOOKS, MAGAZINES AND MORE! (books-ebooks-magazines.com)
Този пост е редактиран от Gena_bs; 27-02-21 в 10:53.
По-простичко - питам дали някой го няма в цифров вид, за да ми го изпрати. Че безплатни линкове няма знам от миналата година. А който не знае какво е RCD215 - какво? Да почне да ми го търси ли? Просто VAG групата е скрила всичко без изключения.
Ами понеже не си написал за какво става въпрос, а в нета не е само VW и което ти търсиш, колегата ти беше постнал упътване за RCA.
В линковете, които ти написах, има свободни ръководства (едното е за Netherlands на съответния език, за съжаление), схеми, снимки и видеа. Част от тях искат само регистрация на сайта, а другите са платени.
Успех с търсенето!
Този пост е редактиран от Gena_bs; 01-03-21 в 10:01.
Всичко това го знам, понеже търся от няколко месеца.
Но реших пак да се зкрастя и намерих. В някакъв Google drive, на английски е. Ако някой иска - да сФирка!![]()