Страница 5 от 17 ПърваПърва ... 3456715 ... ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 251
Like Tree51Одобрявам

Моля препоръчайте аудио кабели

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2006

Re:Моля препоръчайте аудио кабели

Цитат Първоначално публикувано от SongBird
    Здравейте,

Ресивъра(Onkyo 507) ми пристигна днес и ми се ще довечера да мина през някой от техномагазините да си взема кабели за тонколони. Ходих до Технополиса и там видях някакви Royal GA-нещоси. Всеки от тях с различно сечение предполагам.

Та въпросът ми е какъв кабел ми трябва за да свържа този ресивър с 8 омови тонколони?

Кабела трябва да е от техномагазините защото съм от Бургас и няма откъде да си взема по-качествен кабел, дори и да ми се даваха пари за такъв. Разбира се ако имате данни къде от Бургас мога да си взема нещо по-качествено на сносна цена ще съм ви благодарен ако споделите.

Поздрави,
    Георги
    ако не е тайна за колко време пристигна от германия ли е и за колко пристигна с транспорта
    имаше ли проблеми с митници и ддс...?
    тук
    http://www.hifiglobe.com/a-v-receive...51f1f932a4c193
    го има на 239 евра
    а наскоро излезе и наследника му 508 за 299 евра - аз съм се насочил към него...

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , ако е от Германия , няма такси , ддс , митници , ... ! Това е внос от EU ! Ако е с DHL - 7 работни дни , ако не изригне вулкан !
    Колега vladgad , от линка който си дал може да научиш всичко това за което питаш !

4. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Aми, за протокола, шипнато беше на 19-ти Април от Германия(amazon.de) и пристигна тука на 10.05.2010. Tрябва да се има предвид, че това беше баш по най-големите проблеми с вулкана. Всичко ми излезе 522.47лв или 266.77EUR по банково извлечение. Доставката беше към 13 EUR - изпращат с DHL, в БГ го работят български пощи. Получих го от най-близкия пощенски клон.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Слушайте сега пъкления план. Може да ме обесите за ерес, ама какво да се прави...

Първо матряла: В момента разполагам с Luxeon Т5.1 тонколонки + две големи DIY флорстендъри (дето в момента ми ги правят, но за целите на презентацията са вече готови) + ресивър Онкио 507. Обстоятелствата: след закупуване на пуканка, хард, рутер, две колони и ресивър вкъщи почнаха да ме гледат мааалко на кръв (да се чете много) - в интерес на истината вече и аз се уморих да харча пари за играчки - пазаренето на нова техника остава за след масивен ремонт на кухнята, точка.

Плана: сега забелязах, че има пре-аут на surr-back на ресивъра. Вързвам големите DIY колони нормално за фронт колони. Пре-аута за суба и surr-back на онкиото влиза в съответно в суб и surr-back входа на луксеонките. Така ще имам 4.1 звук... Коварен план, нали?!?! Дали ще работи е друг въпрос. Предполагам за да има смисъл от това ще трябва да се ползва 5.1 канала потоци, а ако центъра го няма ще е мазало от относително малко до си ебало мамата голямо.

Другия вариант си е разбира се 2-те предни на фронт и газ

[edit]Извинявам се за двата последователни поста. Отивам да се засрамя :/

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

То лошо няма , проби му е майката ! Но откъде тръгна - избор на кабели и докъде стигна - експерименти до дупка ! Ти ако знаеш аз за какви джаджи си харча парите , отдавна да са ме изгонили ! Но няма как , живота продължава !

7. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Ами аз пиша тука да не засирам форума с кроежите си... Така само тая тема ще замине. Иначе целта е да си гледам филми и да слушам музика с кеф

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Връзвай само фронталните ОТ и суба (ако много държиш на него и фронталните не се представят добре в кино режим), а с другите не се занимавай . Аз съм така и даже в момента се наслаждавам на Metallica - Black Album ! За съраунда не се притеснявай, не е голяма загуба. Усилвай на max и си пий питието .

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Остави само фронталните.

11. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от SongBird
    Здравейте,

Ресивъра(Onkyo 507) ми пристигна днес и ми се ще довечера да мина през някой от техномагазините да си взема кабели за тонколони. Ходих до Технополиса и там видях някакви Royal GA-нещоси. Всеки от тях с различно сечение предполагам.

Та въпросът ми е какъв кабел ми трябва за да свържа този ресивър с 8 омови тонколони?

Кабела трябва да е от техномагазините защото съм от Бургас и няма откъде да си взема по-качествен кабел, дори и да ми се даваха пари за такъв. Разбира се ако имате данни къде от Бургас мога да си взема нещо по-качествено на сносна цена ще съм ви благодарен ако споделите.

Поздрави,
    Георги
    колега имам едно питане - аз съм отскоро с Onkyo 508, но забелязвам че загрява чувствително в задната част точно от платката за HDMIтата (капака се нагрява до 50-60 градуса)
    как е при теб с 507?
    тъй като нямам опит колеги моля споделете това нормално ли е?
    температурата над радиаторите е чувствително по ниска !!!

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Интересно , никога не съм проверявал ! Това винаги ли е така при работа или понякога ? Нормално е да загрява , но чак толкова , трябва да проверя , с 507 съм ! Предполагам не е купен в БГ за да ползваш гаранцията при евентуален проблем , или греша ? Да не е напъхан някъде и да няма добра циркулация на въздуха или около него, наблизо , да има и други уреди , които да пречат да се охлажда ?

13. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2006

загряването е постоянно с или без включено нещо към HDMI входовете
    взех го от амазон германия

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Onkyo се славят с подобни проблеми с греене.

16. Тук е от
    Mar 2010

Мой познат- консултант в Техно* ми сподели преди време разочарованието си от новите серии на Onkyo. Проблема с прегряването е повсеместен, не е само при теб!

17. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2006

загряването е постоянно с или без включено нещо към HDMI входовете
    взех го от амазон германия
    Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Onkyo се славят с подобни проблеми с греене.
    какво се прави в този случай?

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Нищо не може да се направи , щом е един вид недостатък , но нали си работи коректно ! Достатъчно място за охлаждане около него !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 17 ПърваПърва ... 3456715 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. FujitsuAO25CPB умря,моля препоръчайте ми нов
    От valentino_g във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 75
    Последно: 10-01-12, 21:53
  2. Моля препоръчайте ми Midea
    От yelena във форум Климатици Midea
    Отговори: 17
    Последно: 05-09-10, 17:15
  3. Препоръчайте ми аудио система.
    От Bra1nSicK във форум Аудиотехника
    Отговори: 57
    Последно: 11-05-10, 19:29
  4. Препоръчайте ми домашно кино с което да мога да ползвам старите си кабели?
    От imarh във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 13
    Последно: 13-10-08, 10:42
  5. Моля, препоръчайте ми принтер
    От sabidra във форум Общ - хардуер
    Отговори: 12
    Последно: 24-09-08, 19:55

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе