Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 37 от общо 37

Тонколони за ресивър DENON 2310

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2009

Re:Тонколони за ресивър DENON 2310

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    Vanquished какво смятам аз не е от значение щото не разбирам.просто нямат никаква логика тези неща за JBL.хем са първенци в про озвучаването пък в HOME озвучаването хич не стават.
    Дали са първенци е трудно да се каже,има и други производители с нелоши предложения,аз лично ако ще озвучавам дискотека вероятно ще предпочета Electrovoice да речем .Та там е работата,че у дома не става въпрос за "озвучаване",а за слушане на музика .Първото понятие е по непретенциозно откъм качество,главно се гледа да дига гюрултия,за да озвучи дадено пространство,а в къщи се гледа да може да получиш удоволствието от музиката.Та затова общо взето про озвучаване едва ли е най-добрия избор за в къщи.За пример ще направя една аналогия с автомобилите,да речем Рено се справят във Ф1 доста добре,но правят посредствени автомобили като цяло.Други производители/няма да давам конкретни марки за да не става излишна полемика/,които не се справят толкова добре във Ф1 или дори не участват там имат имиджг на много по реномирани производители и правят доста по-добри автомобили от рено .Та и при озвучителните тела е нещо такова и обикновено дея дето всички сме ги чували и са най популярни се оказва като се позаинтересува човек,че всъщност произвеждат посредствена масовка.За съжаление за тея по-малко популярните дето ни харесват обикновено няма лев и в крайна сметка се търси компромиса между финансите и качеството,което може да понесем .

2.  

3. Тук е от
    Mar 2010

Тва с JBL че били калпави е пълна смехория тия които са писали 100% никои от тях не само че не е чувал как звучат тези колони ами и даже не знаят за какво става дума аман от разбирковци, които са прочели от някои форум че тва било добре друго не било. JBL са сериозна марка световно призната обаче в България има много хора които разбират повече от хора които си изкарват хляба с това , еи за тва сме на това дередже. Значи в дискотеките не е важно качеството те хората дават маса пари щото тия са пълни боклуци и естествено са се набутали защото някои в някакъв форум ако щял да си отвря дискотека щял да си вземе други . А за кината пак ли трябва само гиролотия да се вдига тия от арена и маса други кина пълни балъци не разбират нищо те и те не разбират, да не говорим за концерти в сверовен мащаб мноо балъци се навъдиха много нещо, хубу че има тука хора които да ни отворят очите да не се лъжем като тях. Сега съм със пълната серия на JBL Nordridge 5+1 ако някои твърди че са пълни боклуци да заповяда на гости ще му пусна филмче или концерт да ме просветли кое не му хахресва.Спор няма има и по добри обаче да заявиш че са боклуци еи тва е смешно.
    Хора всяка марка колони има свое специфично звучене, както хората имат различно възприятие относно музиката, да кажеш че дадена марка колони която се е доказала и оцеляла на пазара от 100 години е пълен боклук значи не търсете съвет от този човек тои е как да се изразя (БЪЛГАРИН) маи е точната дума (АЗ ИМАМ МОСКВИЧ ТОЙ Е НАИ-ХУБАВ ТОЯ С МЕРЦЕДЕСА Е ПЪЛЕН МАХМУРЛУМНИК ЩОТ ЧАСТИТЕ СА МУ МНОГО СКЪПИ ) еи тва е на кратко.
    Извинявам се на автора на темата че я оспамих ама аман от специалисти
    ПОЗДРАВИ

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Точно пък в Арена този твърд ,крещящ звук и усилен на макс не ми харесва.И във Фактор съм слушал и не ми допадат.Но всеки си има собствени предпочитания - което за едни е хубаво,за други не е и обратното.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2006

При тези нива на звука в Арена е нормално да ти се струва остро и метално. Мен също ме дразни грубото нацепване на децибели там. Каквато и друга да беше системата там, щеше да звучи така, а най-много и да криви. Това последното поне при JBL не се случва.
    А след като правиш професионално озвучаване, където основните изискавания са за чист, сравнително линеен и силен звук, не виждам защо да не се справят с домашното кино. Лично аз слушах нисък клас ресивър Денон с пак нисък такъв JBL и звучаха много прилично.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

RAPONA, защо смесваш озвучаването за концерти или кино зали с домашното кино? Когато оплюваме тази марка е заради слабите й резултати в домашното озвучаване. И то по-скоро резултатите, които постига за цените на които се продават /у нас/. Всъщност марката залага точно на добрата си /все оше/ репутация и бълва евтини продукти за да привлича клиенти, за които марката е достатъчна причина за покупка. На практика JBL е една от най-евтините марки в Щатите и за парите си /там/ не е лош избор. Тука обаче, JBL се маркетира като върха на сладоледа, а всъщност за подобни суми има други по-добри колони.
    Лошо няма, че те радва системата ти, това е най-важното за теб, но трябва да можеш и да приемаш критики. Тук има хора с много по-добри системи и е нормално да смятат, че не са нищо особено.
    Имай предвид, че точно тази серия, която имаш е най-ниския им клас и типичен пример за "покитайчването" на тази марка /като много други/.

7. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Ще влезна в як офтопик! Когато става въпрос за професионални системи(P.A.) за концерти, JBL никога не е "first choice"! В райдърите, които изпращат от мениджмънта на групите, като предпочитани уредби обикновено са- Adamson; Eastern Acoustic Works (EAW); L- ACOUSTICS, бивши V-DOSC; Clair Systems или Clair Bros. След това се нареждат системи като- Mayer Systems; TurboSound; MartinAudio.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2010

Никои не казва че са наи добри в еди си какво аз не знам дали има марка колони които да са добри в всички сфери,става дума че никои не може да им постави оценка (не стават за нищо)JBL е марка която звучи малко по твърдо (стегнато) и за това се предпочита от тези които слушат рок , по моя преценка за домашно кино са супер аз слушам и музика на такива сега и бих казал че се представят чудесно поне за моят слух които не е критерии за качество. За наи евтини не може и да става дума има си серии за тая цел JBL имат L ериите ако не се лъжа които са ма цени от 5000$ а да не говорим за концепцията ЕВЕРЕСТ която струва 80000$ и е за домашна употреба, затова казвам че не трябва да се слага всичко под общ знаменател.Това че в България се внасят предимно наи-евтините модели е разбираемо понеже почти никои да не казвам абсолютно няма възможност да си позволи повече. ИНАЧЕ АЗ БИХ СИ ВЗЕЛ НЕЩО ОТ ТУК http://www.avalonacoustics.com/ РАЗБИРА СЕ ГОВОРЯ ЗА ВИСОКИТЕ МОДЕЛИ АМА НЯМА ДА Е СЯ.
    Аз предлагам да не слагаме етикет на нкоя марка не става за нищо а е по правилно на мен не ми харесва

ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ

ПП надявам се че не съм обидил никои

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Продавам ресийвър Denon 2310
    От pnikolov във форум Продава
    Отговори: 2
    Последно: 10-01-12, 12:52
  2. Продавам 7.1 ресивър DENON AVR-1508 - 330 лв.
    От momchi007 във форум Приключили продажби
    Отговори: 13
    Последно: 27-12-11, 10:44
  3. Купувам ресивър Denon AVR-3805
    От vessk0 във форум Купува
    Отговори: 0
    Последно: 07-03-11, 20:15
  4. Продавам AV Receiver DENON AVR 2310
    От MMDDMM във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 07-01-11, 00:15
  5. Marantz SR5004 vs Yamaha RX V1065 B vs Denon AVR-2310
    От Bojidar_Iliev във форум Аудиотехника
    Отговори: 110
    Последно: 08-01-10, 12:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе