Гео знам за какво искаш да погледна, на витрините на моя приятел "магазинера" го има това с няколко цвята ( май 4 )...на моята Ксара няма такова нещо.Никой не хвърлям на върбата за цената,защото няма за какво да лъжа или печеля....собственика така ми каза,а и не се съмнявам в него,защото климатика е ако не се лъжа 24 мидея - или пък да беше 18 ...както и да е,никой не искам да ми вярва...само ще кажа и аз лоши думи за профилактици: Когато си купих МПС-то отидох до сервиз за авто клими-само за закачване към прехвалената машина - 30 лв а машината работи не повече от 3-5 секунди -почна да фучи много силно - резултат - 25 - 30 лв не помня много...тръгнах си разочарован,за токлова кратко време,нито ми казаха нещо нито нищо освен ами спукан ти е радиатора ( кондензатора ) струва 100 лв да го напраим???.След някоко дни в Пловдив ми залепиха радиатора за 20,или 25 лв и от тогава всичко е ок.Е разликата е огромна.....Сервиза е в циганската махала-на гърба на летище София-кога ще се върна знаеш ли??? За това разбирам Бг мисленето-нито е ясно какво някой ти прави на МПС-то,нито имаш на кой да се оплачеш-остава ти като мен,да четеш много и да опитваш сам да си свършиш работата....До това водят дребните хитринки и тъпите изпълнения....