Разскрежаване при климатиците
При нас от вчера вечерта падна една добра мъгла, която още си седи, в комбинация с температури около -7. Топлообменникът на МХИ-то се заскрежава силно още след 30-40мин. работа. Хубавото е, че така си бичи по над 3ч. и си поддържа 24гр. на вентилатор low. Целия процес,от спиране, до тръгване - 10мин. От няколко дена се топли и детската (13м2), доколкото може, понеже сглобявам едни секции там и не ми се студува. Успява, при тези температури, да ги докара до 18-19гр. и там. Определено съм доста доволен от машинката.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d94da0f12f.jpg
П.п. Това не е на Рафа Уруру-то. :))
4 Прикачен файл(ове)
Отговор: Разскрежаване при климатиците
Тук верно е друга България .
Слънце пече и е около 8 градуса
Хитачито си дефроства честичко при 0 и надолу. Дефростите са околко 7-8 минути от спиране до пускане на турбината. За сега не ме дразнят, но ако се наложи ще се обърна към Alexi за мод.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Rafailiev
Тук верно е друга България .
Слънце пече и е около 8 градуса
Друга е да сутринта в Плевен -9, а като се прибрах преди два часа в Пазарджик +3
Sent from my Sony Xperia Z3
Тошибата в къщата направи 4 дефроса, за една нощ,обаче си бяха от тихите -7гр. беше сутринта.
https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=jTET4VWE4iU
Дефрост LMCE , сутринта при 2°С.
Защо в горнага част на питата винаги остава ивица 5-7 незаскрежена ?
Цитат:
Mig82
Дизайнът на вътрешното тяло е много приятен. :thumbup
Проблемът с обледяването на Panasonic има ли го при National?
И с какво поведение точно се изразява той?
Цитат:
babati
General: AOH12UGBC
Един конвенционален войн се бори със студа в близо 50 m2 мансарда в къща, в покрайнините на София. Навън е -1, вътре едва 21 градуса, като на долния етаж работи камина на макс. Дефростите са през 1 час и 40 минути и с продължителност 10 минути тотал. Климатикът е набичен на макс и работи като инвертор :)
Това е хубав климатик. В кадастрална дирекция Пазарджик е съшия и отоплява фоае по-голямо от 20 кв.Обществена сграда.
Цитат:
toto4ev
Това е хубав климатик. В кадастрална дирекция Пазарджик е съшия и отоплява фоае по-голямо от 20 кв.Обществена сграда.
Сигурно не е от най-икономичните, но не се предава и не замръзва лесно. Работи самоотвержено :) Има и добра глобка. Не потропва и приткраква. Изключително качествена и дебела пластмаса! Като го сравня със сегашните ми, новите, все едно е правен в CCCР :)
Също така има доста тихи тела има за конвенционалка.
Потвърждавам.Проста, топлеща доволно и корава машина излезе.
Добро утро на всички.Не съм писал в последните дни,поради малко проблеми.Тази сутрин едното 35RPC от подписа ми направи нещо което не бях виждал досега.
Реших да го изключа малко за да се проветри,и точно в момента в който го изключих започна дефрост,затвори клапата и направи 4 мин. дефрост,питата отвън беше заскрежена доста.
Даже изключени дефростват тия Хитачита :)