Недка Илиева
с този бюджет си вземете една машина от висок клас, когато има възможност (финансова) мислете за втора. Ако с тези пари си вземете две машини ще сте на студено и в двете стаи. Мисля, че е разумно поне едната стая да се обезпечи с добра машина, заради бебето. Едва ли сте толкова богата, че да купувате буклуци.
Климатик Fujitsu ASYG 12LE Инверторни климатици | Климатици Vimax това е идеален вариант за хола, няма да има проблем в изолирано помещение да държи 23-24 градуса. Хубавите 9-ки са горе долу в същия ценови клас, така че може да отложиш едната стая за по-натам. Няма смисъл да се пънеш да вземеш два климатика и после да не си доволна как работят.
Недка Илиева бягай далече от този модел на DAIKIN FTX 25-35 JV.За хола и аз съм за Fujitsu ASYG 12LE.
Недка Илиева, ако не Ви е спешно климатизиране на двете стаи, то това което споделиха колегите е по-добрия вариант. Насочете се към доказан в годините топлещ модел за едното помещение (Вие избирате кое е с приоритет), а Ние ще Ви помогнем да изберете подходящия.
аз пък мисля,че за детската стая,климатика трябва да има всички екстри-плазми,аспирации и т.н. за по-добър въздух за БИРБИШУЛА -т.е. ЯПОНЕЦ ама изхвърлен.
... Колко да ги стопли, ако остане време да топли между два дефроста.
То от хубавото никой не бяга, ако всеки имаше по 2к. за климатик, но за 13 кв.м. една 9-ка Мидея ще стопли, а Дайкина е неспособен?
Има по-хубави Мидеи за 13м2 от тези Дайкини. И изобщо, твърдението за хубостта на тази марка, е доста преувеличено.
В крайна сметка поне от препоръките се ориентирам към MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-GE25VA за 13кв. и Климатик Fujitsu ASYG 12LE Инверторни климатици | Климатици Vimax за 20кв.
дано да нямам ядове утре отивам да поръчам
благодаря на всички за помощта и съветите
Този пост е редактиран от Клима-85; 16-09-13 в 17:16.
Стига ровил старите теми ве, некрофил-форумен! Жената вече е забравила, че си е купувала климатик...
Тя жената сигурно и телевизора е изплатила вече.