kokovox ти виждъл ли си японска машина някога пред теб?Ама честно ми отговори.
И нищо от това не важи за К2У. Там изисквания няма никакви. ErP директивата, а и законите в по-голямата си част важат за нови машини. Затова неведнъж съм казвал, че японски К2У е по-легален от нова машина за японския пазар. Упътваноята не се сертифицират от производителите. Упътване на български език е задължение на вносителя и то само за нови продукти.
Темата е дълга, може да се отвори друга, в която да се дискутират такива неща, за да не се разводнява тази.
Защото няма кой да сезира ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ ЗА МЕТРОЛОГИЧЕН И ТЕХНИЧЕСКИ НАДЗОР за продажбата на тези климатици.
Ако продължите темата в същия дух, ще има разчистване. После да няма мрънкане....
И от какво да се оплача - че ми пробутват продукт, дето ще се покрие от Eurovent едва след 30 години?
японска 40ка се препоръчва за 25 квадрата ,имайте уважение към тия машини .. висок клас 25ца ще се справя перфектно
Този пост е редактиран от bobovo; 30-11-15 в 22:54.
Аз К2У - японка за първи път (санио) видях преди 12-13 години.И вече беше на почти толкова, и към момента още работи - без ремонти .Преди карах джип Мерцедес - сега пак джип ама Тойота.Жената кара Хонда(произведена в Япония) .Малкия кара Субару(преди него пак Хонда) - и то от там. Иначе всичките ми клими са от тук - така се получи, че са купувани новиTEST.А сега де?!?
Благодаря за мението.
Климатик втора употреба не е опция. Да кажем, че ме влекат новите технологии.
Тошибата ми привлече вниманието. Даже смятам да обсъдя варианта за 16ка Тошиба.
Сега да ви питам като сравняваме RAS167SKV и ASY-G12LMCA повечето показатели са в полза на Фуджито като изключим BTU.
Да разбирам ли, че Тошибата ще топли повече (за сметка на повече консумация на ток), с по-мощен компресор е, и аналогично ще е по-шумен?
Интересно - къде ли са новите технологии - сигурно в LMCA.... или пък в SKV....
Аз не виждам кое е в полза на 12LMC пред 167 АВАНТ трета серия, въпреки, че АВАНТ би следвало да е по-нисък клас по принцип.