Не мога да разбера защо пак темата се превръща в спор,кой е по-добрият вид отопление.Всеки си преценява за себе си.Мои приятели са на газ от около 2 години и са много доволни.В къщата им е топло навсякъде и има топла вода в изобилие,на което те най-много се радват защото са голямо семейство и преди 2-та им ел. бойлера не им смогваха на потреблението
Не мога да кажа точно какъв им е разхода,но те са доволни и явно котела им работи в оптимален режим.
По темата мисля вече е казано какъв е проблема - високата минимална мощност на котела спрямо тази на радиаторите.
@justify - логиката донякъде е такава,но защо да плащаш 400-500лв. като можеш да оптимизираш системата си и да плащаш 200-250 примерно
@Lazar - не виждам какво ти пречат хората,които са си сложили климатиците в подписа.На мен ми се струва напълно нормално.Все пак сме във форум за техника.
Също искам да кажа че съм сигурен в знанията ти относно газовите котли и с нетърпение очаквам развитието на темата и дали neosi ще успее да вкара котела си в режим или пък в краен случай да го смени.
Поздрави на всички и лек ден.