Има ли потребител във форума да ползва коминен вентилатор на Джеми електроника?
pokrivni-ventilatori-pokriven-ventilator-za-komin-ventilatori-pokrivni-ventilator-turbinen-bazov.jpg
SCHEDA TECNICA ASPIRATORE BASE bulgaro.jpg
Има ли потребител във форума да ползва коминен вентилатор на Джеми електроника?
pokrivni-ventilatori-pokriven-ventilator-za-komin-ventilatori-pokrivni-ventilator-turbinen-bazov.jpg
SCHEDA TECNICA ASPIRATORE BASE bulgaro.jpg
Пристигана.
IMG_20190128_182740.jpg
Сериозна машина,тежи 20кг,управлението и то е над 2кг-захранване с траф,а не импулсно.
Отзиви след монтаж,щото ме чака доста работа.
Асинхронен мотор,с шест скорости на управление и високо температурни лагери.
На шеста го дават да издуха всички сажди от комина.
Италианецът излезна много пекан,изпрати го с наложен платеж,естествено,че си заплатих за тази опция,но всичко е точно.
Малък ,но голям напредък,вече ни имат доверие!
Този пост е редактиран от Spitfaqr12; 28-01-19 в 20:25.
Сега и нещо такова вземи :
https://www.estacleanair.com/
Много са грозни...
Виж този
Schornsteinaufsatz-Duesenaufsatz-Edelstahl_540x540.jpg
с филтър е,може и това
5630010-rauchsauger-zum-einstecken-verlaengerter-einschub-edelstahl.jpg
Кога ще ги стигнем тези германци?
Ето и управление по димни газове от 40-160° С.
rauchgasthermostat-mit-schutzrohr-heizungsthermostat.jpg
Не,че не става с два термостата за фурна с осезатели 120см,ама що да е така?
моторетката дето я слагат в италианците.jpg
Ако ти покажа тягов вентилатор на „големите”специалисти от Хасково,лошо ще ти стане, лошо.
made in Хасково.jpg
Тежи 5кг,правен с краката,мотор смешен,ама цената е стабилна.Ламарината е 2мм,колко ще е тежък мотора,а как ще е направена турбината?
Като му купя регулатор на оборотите,стигна цената на италиански.
Отделно трябва да работи постоянно,щото иначе ще има още по-голям пад на тягата.
Този пост е редактиран от Spitfaqr12; 02-02-19 в 00:33.
Сравняваш различни неща, "Хасковския" на Ерато есе монтира на изхода на котела, нормално е да е 2мм ламарина, а другите са на покрива. Работи постоянно и се управлява от котела.
Не е проблем,че ламарината е 2мм,когато е каквато трябва и обработена.
Мисълта ми беше,че моторетката е слабичка,а и като гледам заварките на корпуса се чудя дали турбината е балансирана?
Няма информация за тяга в паскали ...
Как се управлява от котела?
Управлението трябва да е по температура на димните газове,не всички котли имат такова.
Стогодишни немски котли има с вентилатор,който издържа на 350° С,на Ерато 150° С.
Нали се сещаш,че и ”тъпите” Прити-та може да станат американски совалки,друг е въпроса дали си заслужава.
Този пост е редактиран от bobivg; 02-02-19 в 11:18.
Че той отдавна си е "back" Викинга. Но основно е "политик" из форума.
Червеното лого,как да го разбирам?
Да ни си ми приготвил пак червеният картон?
Майтапа си е е майтап,но с един нормално затворен и един нормално отворен контакт ще тръгва на 50° С и ще спира на 160° С.
Общо 40лв с доставка,не ми се даваха 100€ за немското управление.
Хистерезис 10° С.
Не ми се пише много в този раздел,повечето неща са изписани отдавна.
Последно време се интересувам от автоматика,искам да разбера до каква степен е възможно да се автоматизират стари системи.При управлението на газови котли,също има нови контролери,които имат повече възможности.
Вайсхаупт имат нови модели битови газови котли,за малки жилища.
Италианците от фирма Водовъртеж, различни управления,дето могат да оптимизират много битови уреди и котли,цените са добри,но трябва да се купуват от Италия.
Viking/Spitfaqr12, пак започваш с твоите безсмислени постове и пълниш темите със спам! Внимавай да не те глътне пак водовъртежа.
- - - - - - - - - -
Няма нищо лошо в това,което пиша,така,че не е нуждно заплашване,все пак сме демократична република!
Чест и почитания към този велик човек,дето се осмели да ме заплашва,след като спазвам правилата.
Аз пиша в моята тема!
Моля те не ме карай да си правя нова немска регистрация ! Щото....а мога да направя хиляди,айде малко по-спокойно да я караме,не съм обидил никой!
Синът ми е компютърен гений в Германия,така,че не ме карай да ми прави американска регистрация!
Не е важно да ли съм Викинг или плюещ огън,двете са...
Не влизам в църква и не се кланям на никой!!
Този пост е редактиран от Spitfaqr12; 03-02-19 в 17:43.