Търся софтуеър (кракнат) или инструкция за програмиране на тел. централа КХ-ТА616 на Панасоник, моля ако някой може да помогне!
Търся софтуеър (кракнат) или инструкция за програмиране на тел. централа КХ-ТА616 на Панасоник, моля ако някой може да помогне!
Кaчил съм софтуера, който търсиш тук:
http://forel-bg.com/dl/install_kxta.exe
Дръпни си го.
Ръководството го имам на английски и руски в PDF формат. Потърси ме в ICQ утре да се разберем как да ти ги пратя.
ами прогрмата ми изглежда само демо, тоест само чете настройки а не пише, така ли е, защото и аз си я свалих так преди.
имам документацията на руски английски и програма (кракната) за програмиране на този тип централа
Тая централа не се програмира със софтуер, а със DPT закачен на 101. По вградения RS232 могат само да се изкарват данни за проведени разговори или разни неща по текущото програмиране, но самата команда за изкарване на текущите настройки се подава от същото DPT на 101. (DPT - digital proprietary telephone)
Разполагам с хартиено ръководство, ако те интересува някоя конкретна функция за програмиране, мога да ти отговоря тук в темата или на PM.
// Ръководство с което разполагам е от началните серии на втората версия на KX-TA616 (тази дето е като landscape) и в него не са описани ARS-функциите
// Чак сега забелязах, че темата не е актуална. Моля за извинение за излишния шум.
Не знам.. аз моята съм я настройвал със софт мога да приложа скрииншоти. На мен също ми бяха казали че не мога да я бутам през софт. С dpt ... да ... става но далеч по лесно е през софт.