Първоначално публикувано от
FearMe dragomir7708, правиш ли разлика между "-1/3 от пазарната цена" и "1/3 от пазарната цена" ?
ролята на управленския състав тук е именно да пази хората от това да направят някоя глупост, като след това те няма да обвиняват себе си, а форума, в който са се прецакали
9600 си е 9600. точка. ако ще с диаманти да е инкрустирана отгоре. който купува видеокарта, не я купува заради марката, или цвета, или дали е напръскана с paco rabanne. той я купува, за да играе игри. и когато се изръси едни пари, с които иначе би взел нещо 2 пъти по-мощно, то той не би се радвал на факта, че предишният собственик е дал 220 преди N години.
а за това дали, какво и за колко аз бих продал? ами с личен компютър съм от 1992 година (като преди това съм ползвал не-личен 4 години), така че хайде да знам колко се набутва човек при ъпгрейд или цялостна смяна за тези... хммм.... 23 години
а за това дали ще влизаш тук си е лично твой избор. като гледам предните ти постове, ти имаш полза от форума, а не той от теб, защото рядко се среща нещо друго, освен въпрос или молба за съвет и помощ.