картата епродадена моля темата да се изтрие
ти или се бъзикаш, или не знаеш в коя година живееш
не само, че едва намерих линк към сегашна продажба на толкова стара карта, не само, че за 170лв се взима къде-къде по-мощните GTS450/HD5750, ами и снимки само за сериозни купувачи, камо ли да си причиниш неудобството да пратиш по куриер!
голям си пич, respect
Явно е, че са три карти за тази цена. Ако почерпиш може и да ги купя.
Първоначално публикувано от FearMe
Благодаря за комплимента намалявам веднага на 160 лева
надявам се да спрете със спама иначе благодаря за ъпването на темата- нова последна цена - 150 лева!Първоначално публикувано от ivanxxx
Може, да. Има доста хора, които не са запознати. За 80 лева може да се намери 8800/9800, което е доста по-добре. А и продавач с такова отношение...Първоначално публикувано от ivanxxx
И сега ако се обосновеш за това което написа ще е добре, а относно цената мисля че е нормална.Първоначално публикувано от Bocci
deveca, колегите са прави.За стотина лева се продават 8800/9800, за 120 лева може да се намери Радеон 4850/70.
http://obiavi.kaldata.com/listing/16...-4850-512.html
http://obiavi.kaldata.com/listing/72...vi-modeli.html
Бих ти дал доста повече линкове от форума на хардуербг но едва ли ще имаш права да четеш там. Пък ако случайно имаш ...
И защо да нямам права за четене там, ти ме изкара някакъв индианец ми се струва майПървоначално публикувано от stenly
иначе да всеки знае колко струва неговата стока, това което ти продаваш знаеш ли колко струва?
Ще помоля ако има сериозни админи в този форум да изтрие не сериозните мнения на потребителите по горе които са нарушили точка 7. "Коментари по цените в темите не са забранени. Те следва да бъдат подкрепени с актуални линкове, които доказват, че продавачът иска необоснована цена. Ако не сте предоставили доказателства за това, вашият коментар може да бъде изтрит, а вие наказан."
само ще ти помоля да не се правиш на много важен... ето ти линк, за да разбереш, че несериозно (една дума!) е твоето мнение, а не на другите. то вярно, че незнанието не е оправдание, но здравият разум и възпитанието изискват все пак да провериш истинността на казаното от другите, преди да ползваш агресивен тон
http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=530448 (110 лв, нова)
принципите на продажбата на употребявани компютърни части са от рода на поне -1/3 от актуалната продажна
успех с продажбата
Искаш да кажеш че моята 9600GT трябва да я дам на 35-40 лв , т.е 1/3 от цената на нова. Тиу би ли я продал за толкова ако беше твоя и си броил примерно 220 лева за нея преди 2 години.Първоначално публикувано от FearMe
Fear me - от години чета твоите мнения, ясно ми че няма да се предадеш, ама правилата са си правила, не мога ли да ги споменавам? Все пак като ти спами някой темата без основание ти няма ли да споменеш правилата, особено като не си админ като мен? Друго не мога да направя май. Ако агресивния ми тон е споменаването на правилата или защитата от моя страна много добре спрете и вие с още по агресивния тон.Първоначално публикувано от dragomir7708
Фиър ми ако не си забелязал това не е модела на моята видео карта, и аз като гледам тука освен да се заяждате с търговците друго не правите, а едно време беше по хубав форума.... Сега си спомних защо не съм влизал от отдавна... абе трийте я тази тема картата ми е продадена....
Драгомир да аз дадох точно толкова преди година и половина... мисля че трябва да смъкна на 70 лева за да са доволни някои хора да купят карта за без пари с гаранция! Fear Me -Аз съм пич, ама и ти си пич Не ми беше нужно много за да я продам иначе
220 лева за нея преди 2 години.
Момче логиката ти е просто брутална. Направо да ти се зачуди човек...как не си я пуснал за 300лв?!
Нали се сещаш ,че си я купил да речем за 220 преди 2 години.....гърчил си я 2години и решаваш да я продадеш на някой "будала" за 180 wtf. Тя ако беше стояла в някой шкаф без да се ползва ,пак неможеш да и вземеш толкова.
ОЩЕ един съвет!! Пусни я за 80-90лв. или хайде за 100 (въпреки, че леко ме съмнява някой да се върже.....но си длъжен да пробваш) и ще я продадеш.
Хайде лек ден и успех с продажбата.
Ясно е че всеки гледа за без пари да купи нещо , нормално е пазарлъка си е всичко , моята карта е с монтирано акселеро S1 и я давам за 120 лева , цената е нормална при условие че акселерото ново е около 50 лева , друг е въпроса че хората обедняха и всичко им се вижда скъпо.