Просто с тази цена вечно тази камера ше си остане твой. Прогнозирам!!
Просто с тази цена вечно тази камера ше си остане твой. Прогнозирам!!
Е може, но не си струва да я продавам за по-малко.
Предпочитам да си остане вечно моя.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326873660[/time]_________________________________________________
Предлагам и на части:
Обектив Sony SEL-18200 18-200mm F/3.5-6.3 E OSS - E-mount - 890 лв.
Камера Sony NEX-VG10Е - 1890 лв.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326910758[/time]_________________________________________________
Поправка:
обективът е запазен!!!![]()
UP!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1327063620[/time]_________________________________________________
Обиктивъ и прудадин....
Но камерата чака новия си собственик... офертата е същата - 1890,- лв.
Камерата върви с чанта Sony Alpha!
![]()
Днешното ъп-че и
Нова цена:
1850,-![]()
И да се пулиш и да не се пулиш, без обектив за тая камера и 1500 ако ти даде някой трябва гъзъ в тавана да си удариш![]()
Виж ПАТ, всеки си решава, колко иска и може да даде...
Аз нито бързам, нито съм на зор...
Предпочитам да си остане моя камерата за тези пари...
Ако ми трябва бърз кеш, то ще се усети по офертите...
Така е съгласен съм с теб. Единствено исках да кажа, че такава камера без обектив става много по-трудно продаваема и в същото време е неизползваема.... Аз лично бих ги продал по отделно единствено ако първо намеря купувач за камерата.
Успех!
И аз бих ги продал поотделно в краен случай, а случаят беше такъв...
Трябваше ми бърз кеш, а никой не сикаше камерата. Затова продадох и само обектива и светкавицата... Но нещата тръгнаха...
Вчера продадох една NEX FS100 и освободих още "малко" кеш, но гледам да продам и тази, за да използвам парите за нови поръчки, че излизат яки оферти и не искам да ги изпускам!!!
Така че ако има някой ....
Можем дори да коментираме малко цената ако някой реагира бързо...
До неделя 1700 лв., в понеделник вече ми трябват парите, иначе офертатат отпада![]()
Нова цена на камерата 1850,-
Ново ЪП-че с нова цена:
1800,-
A ако някой има предложение... да пише
или на 0893918949
![]()