1. Ресивър
2. Допълнителна информация
Ресивъра е закупен лично от мен от Англия, като чисто нов и няма нищо общо с качеството предлагано на пазара втора употреба! Ползван е изключително рядко. Никога не
е слушан на повече от средно ниво на звука,без никакви интервенции от мен,както са 90% от дошлите от запада!Никога не е отварян за ремонт.
Ресивъра е неразличим от Чисто Нов и е още с предпазното фолиото на екрана и пътува към новия си собственик така, както е излязъл от магазина с оригиналните си опаковки и книжки документиращи неговата оригиналност!
Снимките са достатъчно красноречиви и потвърждават както думите ми, така и моето отношение към него! Той ще пристигне до новия собственик, така както аз съм го закупил от Англия и той ще може да и се наслади на него, както и аз преди, с една разлика- на много по- ниска цена!
Причината за продажбата е многократното ми отсъствие от дома и невъзможност да се наслаждавам на системата!
Denon X серия: Xcellent (Отлично) качество и функционалност.
AVR-X2000 е оборудван с дискретен 7-канален усилвател с изходна мощност 150 W на канал. Новоразработеният и прецизно звуково настроен усилвател позволява да се наслаждавате на съраунд звук от ново измерение. Впечатляващите мрежови функции, като AirPlay и Spotify, съчетани с 4k и 3D видео възможности, са само част от причините този ресийвър да бъде перфектното решение за всеки звук, всеки източник и всеки момент. Разширената му функционалност го прави централен компонент във вашата система за домашни развлечения, като всичко може елегантно да се контролира от приложението Denon Remote app за iOS или Android устройства. Разбира се, ежедневните операции се улесняват и от удобно дистанционно управление и Графичен потребителски интерфейс (GUI). AVR-X2000 е оборудван и с multi-room аудио функции, включващи изходи от предусилвателя за втора зона и възможност за конфигуриране на два от 7-те канала на усилвателя за друга стая.7 напълно дискретни канала, с еднакво звуково качество и еднаква изходна мощност (150 W на канал)
3. Състояние и гараниця
Като нов, без абсолютно никакви следи от употреба!
4. Задължително -
730лв.
5. Задължително -Местонахождение - от кой град сте? Изпращате ли по куриер?
от град Мизия съм област Враца,изпращем с куриер до всяка точка на България.
6. Задължително - Контакти - телефон, Skype или Email:
тел.0878262807
7. Снимки: