Цена:790 лв. (12 месеца гаранция) Висококачествен ТВ с невероятно детайлна картина и идеален външен вид, пълна окомплектовка, кашон.
Намира се в Хасково.
За повече информация: euro.euro@mail.bg
Цена:790 лв. (12 месеца гаранция) Висококачествен ТВ с невероятно детайлна картина и идеален външен вид, пълна окомплектовка, кашон.
Намира се в Хасково.
За повече информация: euro.euro@mail.bg
Относно изчезналия коментар на Mr.TECHNO за философската страна как отиваш в магазина с малко пари и купуваш скъпо нещо
и вече си весел собственик на нещото наречено ТВ:
Днес всеки лев е важен!!!
Когато го купувах търсех дори и 1% по-надолу в цената и разбира се 100% на-горе видимо качество в картината и чак след всички нужни тестови проверки на 5 еднакви бройки които ги имаше в момента, само този бе на истинско ниво .... който си заслужи до последната стотинка цената от 1100 лв. тогава! Така, че проблемите не се решават с даването на парите си в нова покупка на тънка цена, а дали си заслужва стоката.
За този телевизор гарантирам защото съм професионалист в тази насока (сходимост, фокус, ниво на контраст, яркост, разсейки, детайлност, вярност в цветовете, максимална геометрия, странични дразнители в матрицата и още и още) -
Господ да ти е на помощ АКО НЕ ГИ РАЗБИРАШ ТИЯ НЕЩА, а не парите и ГАРАНЦИЯТА ..... такива ми ти работи.
За съжаление всичко евтино що се продава из тия наши магазини си е абсолютно набутване и риск със закъснител! Има само няколко модификации изобщо които стават за купуване и се свършва с филма за отличния телевизор. Който иска да спечели гарантирано избран телевизор от висок клас с невероятно детайлна картина и да не плати за него 989 лв. а 790 лв. защото си заслужава, нека ми пише на: euro.euro@mail.bg
Ако не бях имал шанса* броени седмици след неговата покупка да си купя истинско качественно LCD, за нищо на света не бих го продавал в този момент.