Главата и не бачка но е в гаранция целия принтер, не съм ходил до сервиза защото е ползвана с неоргинални консумативи и ми е ясен отговора. Имам и консумативи за нея по 3.00 лв парчето.
от Плевен съм.
clickz@abv.bg
0878/943-945
Главата и не бачка но е в гаранция целия принтер, не съм ходил до сервиза защото е ползвана с неоргинални консумативи и ми е ясен отговора. Имам и консумативи за нея по 3.00 лв парчето.
от Плевен съм.
clickz@abv.bg
0878/943-945
Закарай го в сервиз след като е гаранционен, не бързай да го хвърляш за смешни пари. Не съм си в нас за да погледна гаранционната карта, но не съм сигурен дали в нея пише нещо за оригинални или неоригинални консумативи - още повече навсякъде продават патрони на G&G - на моя принтер съм с такива. Ако се опитат да те шикалкавят, кажи им че ще се обърнеш към Комисията за защита на потребителите - www.ktzp.bg, а те обичат да налагат глоби когато са в правотата си, защото прибират процент от тях.
Не ми се занимава със сервизи които го вземе ще му дам гаранционната карта ако му се ходи
Гаранцията на принтера наистина отпада ако е използван с неоригинални консумативи. Знам че всички в България използваме неоригинални но това е истината. Затова когато си купувате нови мастилници си запазвайте старите оригинални и като стане проблем просто ги слагате на мястото си и го връщате в сервиза. Не могат да ви кажат нищо в тази ситуация.
Мисля че в гаранционната карта (която е в кашона на принтера а не тази която е дадена от фирмата) трябва да е написано че при използване на неоригинални консумативи те вече не носят отговорност.
Jogo_1 имам колеги в Плевен които се занимават с ремонт на принтери. Фирмата се казва Бул Стейшън, ул. "Полтава" 5, тел.: 064/807 942. Ако имаш желание можеш да се обърнеш към тях. Смятам че ще успеят да ти помогнат.
Вече се сдобих с друг принтер и не ми се занимава с този
Имам и 100 бр. printable cd-r 50 от тях са бонус за този който вземе принтера иначе се продават по 0.30 лв бр.
купувам ако го видя и го харесам за контакти deadman@all.bg