Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 17 от общо 17

Продавам компютър на супер цена! SOLD OUT!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Re: Продавам компютър на супер цена! SOLD OUT!

Да, остава само тези дето ще си прибират стоката да открият човека на който е продадена.
    Ако е по обява във форум, без лични данни, имена и телефони - трудна работа. Срещам се с някой за който не знам нищо - той за мен също - давам му определена сума пари - той на мен някаква стока. Какво ще каже като дойдат да го питат - "- Ами продадох я на Pat от Setcom" или още по-зле: "- Ами продадох я на един с е-mail нещо_си@yahoo.com"

\\ Opa , "колегата" ме е изпреварил.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2004

Re: Продавам компютър на супер цена! SOLD OUT!

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Извън темата ! ! !
    Когато компа е на Лизинг , просто забрави да го продаде и да не си плаща .
    Компа е собственост на лизингодателя до крайното му изплащане .
    Най-много този дето е дал 500 лв за комп който струва 700 лв , да остане с пръст в гъз .
    Идват лизингодателите и казват - този човек ти е продал комп. с тези с.номера , и не си плаща вноските - ама компа си е наш и си го вземаме. !
    И нищо не може да се направи - идват с Ченге от икономическа и съдия изпълнител , със съдебна заповед и се прави протокол за доброволно предаване . ( на купувача нищо не могат да му направят- той е доросъвестен купувач и не е знаел условията ) то му е достатъчно едни 5 стотака назад !
    Той ако иска да съди продавача си . Това си е техен проблем !
    Ами айде още малко извън темата

Понеже продавам на лизинг, да ви кажа - в момента на продажбата компютърът става собственост на купувача, а оттам нататък той дължи вече пари, а не компютър.
    Иначе щеше да е много лесно - трябва ти лаптоп да си свършиш някаква работа за 10-20 дена, отиваш да си купиш на лизинг и след като си свършиш работата отиваш, връщаш го и казваш "сори, ама не мога да си внасям вноските, не прецених и т.н." и така се разминаваш с една вноска, пък продавачът да си го чука в главата после ползван лаптоп.
    Няма вече такива работи - който купува на лизинг компютър, дължи пари, а компютъра може да си го прави каквото иска - да го продаде, да го счупи, да го подари - негова си работа. Оттук нататък банката (или лизинговата къща) му иска пари, а не му взима компютъра.

Друга е ситуацията с колите - там колата е собственост на продавача до последната вноска.

Чувал за далавера, ако някой купи на лизинг с чужда лична карта (ама ти трябват и връзки, за да се направят на "недовидели" в магазина). После като собственикът на личната карта не си внесе 2-3 вноски и го потърсят, той казва "ама аз съм я загубил, ето и в полицията съм се обадил" и нищо не могат да му направят. Тогава банката си взима обратно парите от магазина, защото грешката ("недовиждането" на чуждата лична карта) е тяхна. И се появяват на пазара "нови" стоки с известно намаление на цените .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 15
    Последно: 12-11-14, 00:14
  2. Отговори: 5
    Последно: 15-03-12, 21:40
  3. Отговори: 1
    Последно: 10-07-11, 03:29
  4. Компютър на супер цена?
    От DeniG във форум Общ - хардуер
    Отговори: 28
    Последно: 20-03-08, 02:35
  5. XBOX с екстри на супер цена
    От yavor44 във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 19-07-06, 16:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе