Продадена!
Уточни за кои игри е "перфектна"
Asus kindly sent us their 8800GTX for a study on how the card does in real life, but first let us explore [u]G80's features.
Това е старото ядро. Новото е по-пъргаво - G92
Затова казвам - уточни за кои игри е перфектна .
За тези пари картата си е перфектна за всички игри. Не ми се е случвало да ми lag-ва, просто по-тежките игри като Shooter-ите се играят на Мedium или Low графики. Примерно играх Gothic 4 на High с 35 FPS, така че не смятам, че е за игри до 2008 при положение, че няма излязла игра, която да ми спича или нещо от сорта.
[green]Последен офтопик
Картата ти е на 2 години, със старо ядро. Ако пусна Metro 2033, Singularity , Batlefield2 Bad Company 2 на High детаил - картата ще клекне безобразно и ще има не игра а slideshow.
За цената поста не искам да го коментирам.
Затова ти казах - уточни за кои игри е перфектна ,защото ако пуснеш тези които ти изброих ще има голямо разочарование.
Едва ли ще тръгне някой да си купува втора ръка видеокарта, за да играе последните излезли игри на High Details. Картата си е много добра за тази сума, която и търся и АБСОЛЮТНО всичко тръгва, като някой игри както вече казах в предния ми пост се играят на Medium или Low детайли. Ако искаш да играеш нови игри на на High Details, едни 400лв. за карта не ти мърдат.