Продавам:
1. Дъно Albatron КX600 Pro - с него държах Duron-а на 12х166. Махнал съм оригиналното активно охлаждане на чипсета и съм залепил алуминиево радиаторче (с Loctite ), хлади по-добре от оригинала. Отчупих едно време малко от пластмасата на лостчето на сокета, но проблеми няма. Купувано е лятото на 2004-та. Загубих планката, която се слага отзад. Пълна окомплектовка (без планката) - 2 бр. IDE и Floppy кабели с него, аудио кабел, USB, диск и кутия.
Цена - 35 лв.
2. Процесор Duron Applebred B0 1600mhz + GlacialTech Igloo 2450. С гореспоменатото дъно съм го ползвал на 12х166 и 1.525V от биоса. Температури - до около 50градуса макс. Пускал съм го за тест на 13.5х166, май на 1.575V - няма проблеми.
Цена - 30 лв.
3. Видеокарта Chaintech Ti4200 128MB - чесоти 250/512. Не съм я клоквал. Тв-аута работи чудесно, ползвал съм го на 10м. кабел. На GPU и на чиповете памет (защото са 4ns и греят малко) съм залепил отново (Loctite ) радиатори от сокет А и слот 1. В този си вид на горното дъно остават 2 PCI слота свободни (защото дъното има общо 5). Пълна окомплектовка - кутия и диск.
Цена - 35 лв.
4. РАМ - PQI 256MB DDR400. Чипове Elixir. Работи.
Цена - 15 лв.
5. Неработещи CD-ROM Toshiba и флопи. Ако на някой му трябват - да мине и да взима, без пари.
Ако се вземе всичко накуп цената е 105 лв.
*Нямам на какво да ги тествам пред купувача, затова давам 3 дни мънибек.
**Дъното и видеокартата нямат надути кондензатори, компът е работил малко - по-няколко часа и то не всеки ден.
***Никой от посочените компоненти няма гаранция.
Обявата важи за гр. София, нещата се намират в ж.к. "Бели Брези".
Тел: 0888 062 308 - Митко
Не съм всеки ден из нета и ако пишете ЛС, да знаете, че отговарям след 1-2 дни.