Интересуваме каква е разликата между DDR 4000mb 400mhz и DDR 4000mb 400mhz ,единият струва примерно 100€ а другият 5000€
Интересуваме каква е разликата между DDR 4000mb 400mhz и DDR 4000mb 400mhz ,единият струва примерно 100€ а другият 5000€
формулирай си правилно въпроса и пусни нова тема
тази ще бъде заключена, а ако новата не е по-смислена от тази ще бъде директно изтрита
FearMe
Младежа е задал въпросът си , много неправилно , и е пропуснал да упомене една малка характеристика на единия модул ECC Примерно .
Но иначе като цяло е 50% зададен правилно.
правилното според мен е :
DDR 4GB 400mhz и DDR 4GB ECC 400mhz
иначе въпросът звучи като:
каква е разликата между крокодила ?
въпросът на compare "какво толкова смешно има във въпроса ми" изчезна, защото в темата за интересни и смешни линкове не се коментират линковете, особено при положение, че водят към наши си теми, В КОИТО могат да се водят разговори.
по тази причина премествам и поста на mr.techno в засегнатата тема. някой ако има да пита и уточнява, нека заповяда тук
Къде е смисъла по който се разбира? Щото аз, както съм писал, съм много прост, ама не мога да схвана каква е разликата между памет и памет?
Виж разликата между крокодила я знам.
И аз, и аз, и аз !!!Първоначално публикувано от Black Adder
Че е по-дълъг отколкото зелен !!!
![]()
Compare, номинирам те за Howler Idol на форума!Първоначално публикувано от Compare
Или може би по-правилно е Boner Idol, нека някой спец по видовете English да се произнесе!![]()
@Blakc Ader писах малко по-горе че най-вероятно е пропуснал едни три буквички след едната памет