донесен от германия. тук работи в вътрешна мрежа като рутер или само като суич. ц.30лв
пращам и по куриер. разход 3лв до офиса им.
krpk@abv.bg
гр.Монтана
Телефон: 0885004232 , 096 314539
Красимир . skype sr.impuls
донесен от германия. тук работи в вътрешна мрежа като рутер или само като суич. ц.30лв
пращам и по куриер. разход 3лв до офиса им.
krpk@abv.bg
гр.Монтана
Телефон: 0885004232 , 096 314539
Красимир . skype sr.impuls
Става ли за ЛАН мрежа?Не знам има ли разлика за ADSL и LAN мрежи.Ако става пиши на ЛС.
Кое от това неразбра ?Първоначално публикувано от krasi_p
Краси , ако даваш 7 дена Money back ще го купя и ако колегата преди мен се откаже ( все пак е първи )
Ако стават за БТК - добре, иначе остават за суич. Все пак WAN порт-а им е RJ-11. Минаха няколко такива и през моите ръце.
И незнаеш как се прави като рутер ?Първоначално публикувано от oddi
Просто се връзва с адсл през обикновенните лан портове.
Отказвам се!
Благодаря за търпението и успех в продажбата.
@Mr.TECHNO : Знам как стават през лановете, когато първия такъв ми мина през ръцете , почетох доста аджеба за какво иде реч с този кошник. Пробвах такъв да го вържа на БТК, откачих БТК-а модема и закачих този, бая цъках из настройките - но нет не пусна. Не съм звънял на хелпдесковете да ги питам става ли с други модеми - не ми се занимаваше. Има подобни на тези трошляци само че на Netgear , пак са дошли от немско , и те същите таралясници
OFF: Тествах Аsus WL-520GC - намазах му DD-wrt-то - бетон е, линксиса 54гл - ряпа да муца пред него, утре ще му изтрещя и радиото , зорлан искам да го изгоря.
@oddi много е ясно че няма как да вържеш адсл на друг прозиводител към този който доставчиак ти иска !
най-малко нямат контрол върху него.
Кактои ида е засега отпадам и аз - клиента ми не харесва d-link и в последно време разбирам защо !
извинявам се че не отговорих веднага , но ме нямаше през почивните дни.
ако някой иска да го купи - давам 7 дни за пробване.
аз не съм го пробвал на бтк понеже нямам нет на бтк и не съм такъв спец . но иначе като сввич на кабелен нет , след това и като рутер в вътрешна лан мрежа без нет е работил за тестване 1 месец без да се е налагало рестарти.