Произведен в село Алеково(В.Търново)където се на мира и в момента, букет, гарантирам че няма никакви добавки в него - 100% ПЧЕЛЕН МЕД.
0885916563 Иван
Произведен в село Алеково(В.Търново)където се на мира и в момента, букет, гарантирам че няма никакви добавки в него - 100% ПЧЕЛЕН МЕД.
0885916563 Иван
На по-дребно продава ли се и каква ще бъде цената?
Да . А и , ако има варненци правим ли комбина за транспорта?Първоначално публикувано от taralion
Ами ако наистина е добър меда бих взел 3 килограма , от варна съм , най добре до офис на куриер а пък оттам ще го вземем.Първоначално публикувано от kris11
Само как ще разделим транспорта , може би е по добре продавача да начисли към меда и транспорта му , примерно изпраща 10 кг което прави 10 лева транспорт , и на всяко кило слага по левче отгоре цената т.е 5 лв килото.
И аз съм за 3 кила. Транспорта лесно - всеки куриер дава товарителница с цената на услугата или фактура или касов бон- последното е задължително !!Първоначално публикувано от dragomir7708
Куриери засега най- изгодно с "Лео Експрес" . А В.Търновци имат 1 фирма "Европът".
Мога и да използвам 1 познат от В.Търново, ако идва насам за пренос - ще го черпя 1 бира и сме на кирия
Вече си взех но от друго място , имах път към елхово и оттам взех мед от един производител , за 6 лв килограма.