1.Е2140 - 65 лева.
Процесора е tray. 3,2Ghz ги прави напълно стабилни при 1,31V. Стената му е някъде към 420 шина и общо взето си е доста добра бройка.



2.Zalman Fatal1ty FS-C77 - 35 лева.

Zalman-а е пълен комплект с кутия и книжки, само задната планка от закрепването на 775 сокет липсва, но и без нея си го ползвах повече от 1 година без никакви проблеми. Цената за него е 35 лева.

Обща цена за 1 и 2 - 95 лева.


3.PINNACLE PCTV Hybrid Pro PCI 310i - 39 лева.

Без окомплектовка е. Купувача получава само и единствено тунера. Има аналогов и цифров тунер. На win 7 си работи безгрижно с WMC без да е необходимо да му се инсталира нещо допълнително. Въпреки това и от сайта на Pinnacle могат да се свалят драйвери. С FLY2000TV също може да се ползва, въпреки че последният заради отдавна спрялата си поддръжка изпитва известни проблеми със съвместимостта си с win 7.

4.QUAD 405MK - 55 лева за двете стъпала.
Информация за стъпалата - линк. Без радиатори се продават. Крайните са TIP. Стъпалата са с леки модификации, изразяващи се най вече в замяната на някой транзистори с по качествени и смяната на ОУ с TL071. Давам и едно пликче със старите елементи, както и някой нови които не са слагани. Ето снимки от преди модификациите - 1 и 2. Защитната маска от страна на пистите и на двете платки е зелена. Напълно работещи са си.

Никой от компонентите няма остатъчна гаранция, но са си напълно работещи. Обявата важи за цялата страна с куриер по Ваш избор и опция да се отвори пратката преди да се плати.

lСQ: @610@764@ (@->2)