След мебелите е ред и на малко техника. Снимки и спецификации можете лесно да откриете в нета.
Винаги съм казвал, че когато една цена не ти хареса е по-логично тихо и кротко да отидеш да си купиш нещото от там, откъдето си мислиш, че е по-евтино (примерно някой авер да ти го вземе на дилърска, без ддс или нещо друго)... но понеже явно нямаше как да се разминем с тази народна черта, направих си труда да проверя текущите цени и добавих най-ниските, които открих, та да не се налага да изпадаме в драми отново.
1 UPS APC HS 500. Няма нищо общо с говната на FSP, които купихме в последствие. Текуща цена 210, продава се за 120.
1 телефонна централа Panasonic KX-TES824. 2 или 3 външни линии, не съм сигурен, 8 вътрешни. Текуща цена 497, продава се за 300.
1 телефонен апарат с програмиране, управление на централата и не знам си още какво Panasonic KX-T7730. Текуща цена 150, продава се за 90.
6 телефонни апарата KX-T2375FXW. Единият даже не е разопакован. Текуща цена 70 (парчето), продават се за 260 заедно или поотделно по 45 за ползваните и 60 за неразопакования.
1 монитор LG 17" кинескоп; F720P, ако не се лъжа. Цена, 30 лв.
1 TFT монитор ViewSonic VG2021m, ако и тук не се лъжа. С колонки. Текуща цена: 490 лв, продава се за 200.
И понеже съм голям пич...
ПОДАРЯВАТ СЕ:
1 принтер HP Laserjet 4.
1 скенер Epson Perfection 1260.
1 бърсак нова външна записвачка TEAC.
няколко клавиатурки
Нещата са в София, Хладилника, ул. Кишинев 1 още няколко дни, но тъй като аз не съм там, ще трябва първо да се уговорим на 087 8877114 Ивайло